Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.12.2009 00:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

"Výmena roka": Rakovská nahradila v rádiu Slava Jurka!

Upišťaná a trápna. Presne takto sa uviedla Barbora Rakovská (23) v rádiu Európa 2, ktoré uplynulú sobotu nahradilo rádio Okey.

„Blonďavá moderátorská hviezda“ má byť adekvátnou náhradou za Slava Jurka (31) a ostatných prepustených zamestnancov. To nie je zlý vtip, ale realita. A reakcie poslucháčov na seba nedali dlho čakať. „Je to hrozné. Nemôžem tú Rakovskú počúvať,“ píšu do Nového Času nespokojní poslucháči, ktorí si uplynulú sobotu chceli naladiť rádio Okey. Miesto toho počúvali rádio Európa 2.

„A je to tu, rádio Európa 2 už aj na Slovensku,“ vrieskala do mikrofónu pri prvom vstupe Rakovská, ktorú kolegovia v rádiu volali Barbie. Na pomoc si zavolala moderátora sesterského českého rádia Evropa 2 Leoša Mareša, známeho zo šou Česko Slovenská SuperStar. Ten na jej úvodné slová nadviazal chladným hlasom. „Ja by som to povedal trochu pokojnejšie, priatelia. Zase toľko sa toho nestalo,“ odfajčil Rakovskej nadšenie hneď v úvode.

AUDIO: Barbora Rakovská a Leoš Mareš odštartovali vysielanie nového rádia

454424

„Rádio Okey skončilo, všetkých sme vyhodili,“ zasmial sa arogantne Mareš. Vzápätí dal svojej kolegyni zahrať pesničku, ktorá podľa Mareša vypovedá práve o Rakovskej. Pesnička sa volala Sexi Bitch (sexi suka, pozn. red.). Do smiechu však v tej chvíli určite nebolo zamestnancom rádia Okey, ktorí dostali výpovede. Patril medzi nich aj moderátor Slavo Jurko: „Vyhodili úplne všetkých. Dozvedeli sme sa to posledný novembrový deň. Keby som to vedel, tak do toho nejdem,“ povedal sklamaný Jurko, ktorý strávil v rádiu osem mesiacov a moderoval reláciu Okey ráno so Slavom.

Podľa Jurka bude mať rádio Európa 2 problém preraziť pri podobných typoch rádií, ako sú Fun rádio a Expres. A najmä s moderátormi, ktorých prijali. „Žiadne veľké mená tam nemajú,“ dodal Jurko.

Kto je „Barbie“ Rakovská?

Moderátorka Barbora Rakovská je Slovákom známa najmä z ankety o Najhlúpejšiu celebritu Slovenska za rok 2008, v ktorej obsadila skvelú striebornú priečku. Okrem toho bola rosničkou a moderovala (či skôr čítala z čítačky) šou Slovensko má talent. Je známa aj odmietaním lukratívnych ponúk. Rádiu Európa 2 však nedokázala povedať nie.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Na základni NATO v Nemecku vyhlásili POHOTOVOSŤ: Preboha, čo sa tam deje?! Panujú obavy z najhoršieho
Na satelitnej snímke z Planet Labs PBC požiar v sklade paliva vo vojenskom zariadení po ukrajinskom dronovom útoku pri ruskom meste Proletarsk 19. augusta 2024.
Foto
Tvrdá rana: Ukrajina ZNIČILA jednu z najdôležitejších súčastí ruskej armády!
Po Michalovi pátra rodina, kamaráti aj polícia.
Foto
Záhadné ZMIZNUTIE Slováka v Česku: Michal mal nehodu, po nájdení auta boli záchranári v šoku
Foto
Tréner Vlhovej o silných emóciách: Petra sa hodinu len smiala!
Vladimir Putin (vpravo) a čečenský vodca Ramzan Kadyrov
Putin sa STRÁPNIL pred Kadyrovom: Na strelnici spravil AMATÉRSKU chybu!
Ilustračné foto.
Lietadlo sa krátko po štarte ZRÚTILO: Miestne úrady už oznámili najhoršiu správu! Našli sme...
Ilustračné foto
Rodinná tragédia: POŽIAR domu si vyžiadal niekoľko obetí! Sú medzi nimi aj deti
Foto
Dvojaký meter? Sinnera oslobodili, Češka už štyri mesiace hrať nemôže!
Boeing 787-9 Dreamliner (ilustračná fotografia).
Aerolínie museli urobiť vážne rozhodnutie: PRELETY nad nebezpečnou oblasťou?! Pilot vyjadril obavy
Bolesť vystriedal po zákroku úsmev na tvári.
Foto
Alfréd († 86) je slovenskou RARITOU: Zomrel najdlhšie žijúci muž s darovaným srdcom! Úprimná SPOVEĎ syna
Dym stúpa z chladiacej veže Záporožskej jadrovej elektrárne v Ruskom kontrolovanej oblasti v meste Enerhodar v Ruskom kontrolovanej Záporožskej jadrovej elektrárni (ZAES) na Ukrajine v nedeľu 11. augusta 2024.
Rozruch v Záporožskej jadrovej elektrárni: Museli zakročiť! Hrozí nebezpečenstvo?
Foto
Obrovská pocta pre hviezdnych bratov Hughesovcov: TOTO sa ešte nikdy nestalo!