Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.07.2011 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Záletník Boris Kollár ako sultán: Toto je jeho (oficiálny) hárem!

Napriek tomu, že Kollár nedávno prekonal krízu s Andreou Heringhovou (30) pre tehotenstvo milenky Barbory Richterovej (22), už si našiel ďalšiu mladú Barbaru.

Zdá sa, že monogamia je pre podnikateľa neznámy pojem a možno by v jeho prípade bolo lepšie, keby sa presťahoval do Saudskej Arábie. Tam by so všetkými svojimi partnerkami mohol bez problémov oficiálne spolunažívať.

Najnovšia milenka Kollára je Barbara (20)

Barbara je známa záľubou v boháčoch. Jej expriateľ - podnikateľ z Kysuckého Lieskovca jej mal dokonca zaplatiť aj plastickú operáciu pŕs a pier.

954039:fullwidth:false:false:true

Kollár má za sebou množstvo vzťahov. Len nedávno sa mu podarilo zažehnať krízu s Andreou Heringhovou, matkou jeho dcéry Sary Zoe. Problémy s neverou ešte ani nestihli vychladnúť a boháč si už našiel ďalšiu „obeť“ - mladučkú Barbaru, s ktorou trávi dovolenku v slovinskom Portoroži.

Andrea Heringhová podnikateľa pre aféry so ženami opustila

Andrea Heringhová bola v poslednej dobe Borisovou stálou partnerkou. Na začiatku minulého roka porodila Borisovi jeho piate dieťa – dcéru Saru Zoe.

842891:fullwidth:false:false:true

Zdá sa, že podnikateľ potrebuje mať okolo seba vždy viac objektov lásky. Navyše, Kollárove ženy sú čím ďalej, tým mladšie a stále viac sa podobajú na Heringhovú. Nový Čas zrátal ženy, o ktorých sa oficiálne vie, a výsledné číslo je jedenásť. Za takúto zbierku by sa už nemusel hanbiť ani brunejský sultán. Navyše Kollár by sa s družstvom svojich úlovkov mohol napríklad zúčastniť ženského futbalového šampionátu.

Barbora Richterová

Popri Andrei Heringhovej sa Boris zahľadel do bývalej profesionálnej športovkyne Barbory Richterovej, ktorá mu onedlho porodí jeho šieste dieťa. Heringhová mu neveru odpustila, no o pár mesiacov prišla ďalšia rana v podobe novej (aktuálnej) milenky Barbary.

843921:fullwidth:false:false:true

Martina Štofaníková

Štofaníková randila s Kollárom tajne, obaja v tom čase svoj milenecký vzťah popierali. Martina porodila Kollárovi jediného syna - Šimona Heliodora v lete pred dvoma rokmi. Meno otca jej dieťaťa sa prevalilo na verejnosti až počas jej tehotenstva.

955587:fullwidth:false:false:true

Helena Holková

Blondínka Holková randila s Kollárom pred dvoma rokmi v lete. Dvojicu vtedy načapali paparazzi v Chorvátsku. Kollárovi vôbec neprekážalo, že mu jeho ex Štofaníková v tom čase priviedla na svet syna.

Linda Rezešová

Linda Rezešová a Boris Kollár sa stretávali v roku 2007. Ako jedinej žene po jeho boku sa jej podarilo dostať Borisa pred oltár. No iba pred ten v Las Vegas. Dvojica sa zosobášila v Las Vegas 18. decembra 2007, no manželstvo nebolo platné, keďže Rezešová bola vtedy ešte stále zákonitou manželkou podnikateľa Júliusa Rezeša.

955584:fullwidth:false:false:true

Beáta Haverlová

Beáta je vnučkou známeho herca Leopolda Haverla. S Beátou sa Boris pomerne často objavoval v spoločnosti, keď spolu randili (začiatkom roka 2007) no ich románik trval krátko.

955591:fullwidth:false:false:true

 

Petra Krištúfková

S Petrou má Boris Kollár 7-ročnú dcéru Ester a je s ňou v kontakte pomerne často. Keď sa Boris rozišiel s Lindou Rezešovou, sa dokonca špekulovalo, že za ich rozchodom stála práve Petra Krištúfková.

520409:fullwidth:false:false:true

Kollárovou milenkou bola aj česká herečka Kateřina Brožová

Kateřina Brožová sa objavovala po boku záletníka Borisa Kollára v roku 2006. Ich románik však trval iba pol roka. Zbohom tomuto vzťahu povedala práve Kateřina.

955592:fullwidth:false:false:true

Ivana Barnová a Stanka Horňáková

Obe tieto Borisove ex zostávajú zahalené rúškom tajomstva. S Ivanou má Boris 10-ročnú dcéru Natáliu, ktorá údajne žije v Košiciach a so Stankou má tiež 10-ročnú dcéru Sašku.

955583:gallery:false:false:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Judge holding gavel in courtroom
TREST pre 2 bývalých dôstojníkov ŠtB: Súd rozhodol! To myslia vážne?
Policajti zachránili dvoch mužov.
Brutálna vražda ženy († 35) v Košiciach: Rozuzlenie ohavného prípadu? Obvinili 19-ročného mladíka!
Ilustračné foto.
Ruské lietadlo narušilo vzdušný priestor TEJTO krajiny: Armáda neváhala a reagovala
(ilustračné foto)
Policajti odhalili obrovské množstvo vodičov pod vplyvom! Príde vám zle, koľko ich jazdí medzi nami
Ilustračné foto.
Policajná razia na boj so sexuálnym zneužívaním detí priniesla strašné výsledky: Hrôza, koľko ľudí chytili
(Ilustračné foto)
Hlásia hospitalizované deti s nebezpečným vírusom: TU je aktívne ohnisko!
Jadrové zbrane sú súčasťou arzenálu nejednej krajiny. Ich použitie by znamenalo vyvolanie svetového konfliktu. (ilustračné foto)
Je to tu: Krajina je pripravená začať jadrové rozhovory! Čaká sa len na...
Dym stúpa z izraelského leteckého útoku na dedinu Kfar Rouman, čo je viditeľné z mesta Mardžajun v južnom Libanone v pondelok 23. septembra 2024.
Foto
Krvavý ÚTOK Izraela si vyžiadal množstvo obetí: Medzi mŕtvymi a zranenými sú aj deti, ženy a záchranári
Najviac kofeínu získate z kávy, ak z nej urobíte „turka“.
Zlé správy pre milovníkov kávy! Jej ceny dosahujú maximá: Čo je za tým?
V modrom domčeku našli zúbožené telo starenky.
Posun v prípade Slováka, ktorý mal zavraždiť a znásilniť babičku († 91): Aha, čo žiada Rakúsko
Na snímke minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Erik Tomáš (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Tomáš: Kľúč na upokojenie situácie v koalícii má v rukách premiér
Na snímke z videa, ktoré zverejnilo ruské ministerstvo obrany v nedeľu 8. septembra 2024, tank ruskej armády v Kurskej oblasti na území Ruska.
Rusko tvrdí, že v v Kurskej oblasti zahynulo najmenej 31 civilistov: Aha, čo hovorí Zelenskyj