Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.08.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dara, pozor! Takto Matěj Homola bojuje o vašu dcéru Lauru

Speváčka Dara Rolins (39) stále nie je so svojím bývalým partnerom definitívne dohodnutá na starostlivosti o malú Lauru.

Spory so spevákom Matějom Homolom (38) o spoločnú starostlivosť sa dostali až pred súd. Zdá sa však, že to, čo si dajú potvrdiť úradmi, im už teraz veselo funguje. Štvorročná Lola pendluje medzi luxusnou vilou svojej slávnej mamy a domom Homolu. Zatiaľ čo s Rolins sa vozí v miliónových autách, chodí na drahé dovolenky za tisíce eur, u Matěja jej stačia dedinské jazero a kamaráti. Zdá sa teda, že jachta na Malorke či prepychové Bali sú v tej chvíli Laure doslova ukradnuté.


Spor, ktorý dvojica vedie o malú dcéru, nemá konca kraja. Ako sa zdá, Laura však o ničom netuší a pravidelne strieda návštevy otca s pobytom u mamy. Rozdiel je iba v tom, že pokiaľ Rolins berie svoju dcéru na drahé dovolenky do luxusných rezortov, Homolovi stačí jednoduchý program pri dedinskom jazere. Dôkazom sú aj najnovšie fotky, ktoré ukazujú speváka skupiny Wohnout ako starostlivého otca, s ktorým sa Lola nikdy nenudí. Rovnako ako s mamou je aj s ním malá princezná šťastná, rozdiel je iba v prostredí, kde trávi čas. „Boli sme na viacerých dovolenkách, splavili sme tri rieky a spali pod stanom. Mala krásne prázdniny,“ povedal českému Blesku Matěj.

Ako sám priznal, to najlepšie však ešte len príde a opäť si nebral servítku pred ústa. „Najzaujímavejšie ešte len zažijeme. Čaká nás súd, ktorý vyvolala jej matka,“ prezradil bez okolkov spevák. Na svojej expartnerke opäť nenechal jedinú suchú nitku a pri opisovaní Lauriných aktivít pichol do osieho hniezda. „Snažím sa jej robiť pestrý program. Nechcem, aby veľmi pozerala na televíziu, to si dosýta užije u Dariny. So mnou trávi čas skôr aktívne,“ dodal na záver Homola. Práve trávenie dovolenky bolo dôvodom ostrej výmeny názorov dvojice, ktorá sa odohrala ešte v apríli tohto roka. Rolins totiž odmietla pustiť ich spoločnú dcéru do Indie a Laosu, na čo Matěj reagoval poriadne zostra.

Speváčka sa totiž bála, že destinácie, ktoré jej exmilenec vybral, nie sú vhodné pre štvorročné dieťa. Aj napriek tomu, že spoločná dovolenka pri mori Homolovi a Laure nevyšla, otcovi s dcérou bohato stačia jazero, kamaráti a o zábavu majú postarané. Hudobník tak jasne ukazuje svojej bývalej, že aj za málo peňazí vie urobiť svojej dcére dokonalý program.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Izrael podnikol veľký letecký útok na pozície Hizballáhu po celom Libanone.
Foto
VEĽKÝ leteckú útok Izraela: Niečo také tu nebolo od začiatku konfliktu! Napätie eskaluje
Na snímke vľavo slovenská lyžiarka Petra Vlhová a vpravo Livio Magoni.
Magoni ľutuje krach s Vlhovou: Mali sme veľké plány! Ten prekliaty rozhovor všetko zničil
(ilustračné foto)
Drogový problém na Slovensku: Medzi závislými dominuje TÁTO nebezpečná látka
Ilustračné foto.
Neľútostný útok Ruska si vyžiadol život ženy († 61): Zasiahli aj 20 domov a... Hrozné správy!
České polícia (Ilustračné foto).
Do škôlky vtrhol muž s nožom: Učiteľku si vzal ako rukojemníčku! Zhrozíte sa, keď zistíte, kto to bol
Umelec Jozef Stančík (36) použil 10 000 starých mobilov.
FotoVáš Tip
Umelec Jozef zhotovil unikátnu sériu diel: Tváre osobností poskladal z... Tomu neuveríte!
ilustračné foto
Skontrolujte si kamery v aute: DÔKAZ, ktorý polícii chýba! Išli ste tadiaľ?
Night shot: Kremlin Moscow Dome of Senate building, a red Kremlin wall, flag of Russia with the emblem on it; sinister dark sky with a moon partly closed by the clouds
Demonštrácie v Moskve: Obyvatelia žiadajú NÁVRAT mobilizovaných z vojny! Rusko tvrdo zasiahlo
Jakub Vrbinčík je už dlho hlásateľom futbalového tímu Slovan Bratislava.
Brutálne dobitý hlásateľ Slovana je po operácii: Prvé foto a slová z nemocnice!
Na archívnej snímke z 27. júna 2016 egyptský podnikateľ a majiteľ hotela Ritz Mohamed Al-Fayed.
Otrasné OBVINENIA po smrti Mohameda Al-Fayeda († 94): Znásilnenia a útoky! 25 rokov plných zverstiev?
Psíkov im zobrali.
Foto
Pohľad z ktorého vám stisne srdce: Smutné odhalenia inšpektorov z Galanty!
Foto
Kelemen si dal bizarný vlastný gól: Takto si Utah svoj historicky prvý gól nepredstavoval