Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.10.2013 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kým Nora sedí v base, Mojsej urobil zo syna boháča: Braňo prepisuje majetky

Rocker Braňo Mojsej (45) si šafári s majetkom, ako sa mu chce. Po rozvode s podnikateľkou Norou Mojsejovou (54), ktorá momentálne sedí vo vyšetrovacej väzbe, získal nemalý majetok.

Vilu na Pereši, kde spolu žili, ako i luxusný horský apartmán v Tatranskej Lomnici. Práve tento luxus však doprial svojmu synovi Braňovi (22), ktorého Mojsejova exmanželka Nora nenávidí až za hrob.

Nora Mojsejová už od 3. septembra obýva vyšetrovaciu celu. Podnikateľka totiž momentálne čelí obvineniu z daňových podvodov, za ktoré jej hrozí 7 až 12 rokov väzenia. Mesačný pobyt v cele sa podľa informácií Nového Času podpísal aj na jej psychike a s nikým sa nechce stretnúť. Opletačky so zákonom však mala podnikateľka ešte v roku 2009, keď sa rozhodla na svojho vtedajšieho manžela prepísať vilu na Pereši, ako i apartmán vo Vysokých Tatrách.

Mojsej ho následne prepísal na svojho syna Braňa, avšak zabezpečil si jeho doživotné užívanie. Mojsejová si vo vlastníctve naďalej ponechala rodinný dom v Košiciach, ale i ďalší dom v obci Smolník. Mojsej, ktorý má z prvého manželstva syna Braňa, sa s košickou podnikateľkou Norou Mojsejovou rozviedol ešte v novembri minulého roka. Majetní manželia vlastnili viacero nehnuteľností, medzi ktoré bezpochyby patrí aj luxusom prepchatá vila na Pereši. Tú momentálne obhospodaruje Mojsej. „Darovala mi Pereš, ten je stále môj. Ja sa o to starám, veď kto iný,“ povedal Novému Času hudobník.

To však nie je jediný majetok, ktorý Braňovi patrí. Keď boli ešte manželia, v roku 2009 na neho podnikateľka prepísala aj apartmán vo Vysokých Tatrách. Braňo sa ho však rozhodol darovať ďalej, svojmu synovi Braňovi, ktorého Nora neznáša. „Pre mňa je to cudzí človek. Nenávidím ho. Nechcela som, aby k nám chodil, lebo je to len jeden frkan bez výchovy,“ zdôverila sa Nora vo svojej knihe. Mojsej však aj napriek všetkému túto nehnuteľnosť na syna prepísal, o čom svedčí aj jeho meno svietiace na liste vlastníctva.

„Nora mala vedomosť, že chcem na neho prepísať byt,“ tvrdí Braňo, nekomentujúc, ako sa jeho exmanželka tvárila, keď sa dozvedela, že ich majetok má dostať človek, ktorý bol dlhé roky dôvodom ich hádok. „Nora bola vytočená, že taký sopliak získal jej majetok,“ povedal Novému Času jej niekdajší kamarát Versače. Braňo má však vo veciach jasno. „Ja ako výlučný vlastník nehnuteľnosti som urobil, čo som chcel, a ona s tým nemohla nič urobiť. Využil som len práva, ktoré som mal a som rád, že je to práve môj syn, ktorý apartmán vlastní,“ dodal Mojsej. Nový Čas kontaktoval aj mladého boháča, ten mal však celý čas vypnutý telefón. Mojsejová a ani jej právnička s médiami naďalej nekomunikujú.
  

Mojsejová stále sedí v baseNora Mojsejová už od 3. septembra obýva vyšetrovaciu celu. Podnikateľka totiž momentálne čelí obvineniu z daňových podvodov, za ktoré jej hrozí 7 až 12 rokov väzenia. Mesačný pobyt v cele sa podľa informácií Nového Času podpísal aj na jej psychike a s nikým sa nechce stretnúť. Opletačky so zákonom však mala podnikateľka ešte v roku 2009, keď sa rozhodla na svojho vtedajšieho manžela prepísať vilu na Pereši, ako i apartmán vo Vysokých Tatrách. Mojsej ho následne prepísal na svojho syna Braňa, avšak zabezpečil si jeho doživotné užívanie. Mojsejová si vo vlastníctve naďalej ponechala rodinný dom v Košiciach, ale i ďalší dom v obci Smolník.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Ukrajina už dobyla niekoľko ruských obcí: Vyhlásili výnimočný stav, do boja posielajú viac vojakov
Foto
Alžírčanka s mužskými hormónmi šokuje: Z jej premeny vám padne sánka!
Nehoda autobusu sa stala pri maďarskej obci Tarnaörs.
Foto
Hrozivá nehoda zachytená na VIDEU: Autobus s desiatkami ľudí na ceste náhle vzbĺkol!
Muž stratil kontrolu nad motocyklom
Foto
Tragédia v hlavnom meste: Mladý muž stratil kontrolu nad svojím motocyklom...Nehodu neprežil
Foto
Ako je na tom otec Yamala po hrozivom útoku? Polícia je v permanencii
Veriaca žena z Ohio tvrdí, že bola svvedkom zázraku
Foto
Veriaca žena s údivom sledovala sochu Panny Márie: ZÁZRAK? Presvedčte sa sami
Herec Matthew Perry
Smrť Matthewa Perryho († 54) nebola náhoda: Títo ľudia skončili v rukách polície!
Horúčavy dorazili aj na Slovensko.
Posledný pracovný deň v týždni nám počasie riadne prikúri: SHMÚ zvyšuje výstrahy na tretí stupeň hlavne TU
(ilustr. foto)
Záhadná smrť na letisku: Bezvládnu ženu († 58) našli po dlhých hodinách
Tragická nehoda si vyžiadala jede ľudský  život
Foto
Zrážka cyklistu s nákladným autom má tragický koniec: Muž (†72) zraneniam podľahol
Foto
Tri operácie za dva týždne: Zlatého olympionika donútila nečakaná choroba bojovať o život!
V Pásme Gazy vládne mimoriadne náročná situácia (ilustračné foto).
V Katare sa dohaduje prímerie v Pásme Gazy: USA odhalili, ako sú na tom rokovania