Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Najčítanejšie
24h /  3d /  7d

Správy

Domáce správy Diskusný klub Ukrajina Zahraničné správy Peniaze Politika Krimi Servis Zaujímavosti Kultúra
Najnovšie správy

Prominenti

Domáci Prominenti Zahraniční prominenti Nový Čas Víkend
Adriana je veľmi úspešnou modelkou.
Herečka zo Sľubu Adriana Novakov: V modelingu mi kázali hladovať, prvé roky boli plné trápenia Herečka zo Sľubu Adriana Novakov: V modelingu mi kázali hladovať, prvé roky boli plné trápenia
Kristína Kövešová
Foto
Kristína Kövešová sa odvážne púšťa do výziev: Nechcem, aby mal strach v mojom živote miesto Kristína Kövešová sa odvážne púšťa do výziev: Nechcem, aby mal strach v mojom živote miesto
Michael Schumacher mal v roku 2013 nehodu na lyžiach, ktorá ho pripútala na lôžko.
Bolestivé NOVINKY o Schumacherovi: Je to veľmi ZLÉ! Už nie je schopný ani... Bolestivé NOVINKY o Schumacherovi: Je to veľmi ZLÉ! Už nie je schopný ani...
Luisa je so svojím zdravotným stavom zmierená.
Foto
Luisa v šou Ruža pre nevestu prekvapuje farebnými parochňami: Je za nimi smutný dôvod Luisa v šou Ruža pre nevestu prekvapuje farebnými parochňami: Je za nimi smutný dôvod
Sklovská ako Ssovenská Pamela z Baywatchu!
Foto
Sklovska ako slovenská Pamela z Baywatchu: Američanom vytrela zrak! Horúce FOTO Sklovska ako slovenská Pamela z Baywatchu: Američanom vytrela zrak! Horúce FOTO
Tmavovláska musí bojovať s odporom rodiny.
FotoVideo
Žiadosť o ruku, aká tu ešte nebola: Sobáš so strýkom?! V šou Vezmeš si ma? sa budú diať veci Žiadosť o ruku, aká tu ešte nebola: Sobáš so strýkom?! V šou Vezmeš si ma? sa budú diať veci

Športový Čas

Tip od Vás

Slovensko Vaše horúce tipy Zahraničie
Máte TIP? Dajte nám vedieť mailom alebo na 0918 620 001
Zmeniť znamenie
Baran
Zíde sa vám priebojnosť Marsu, aby ste dosiahli to, čo budete potrebovať. Vďaka Slnku budete mať dosť elánu a vnútornej sily prekonať …čítaj horoskop ďalej

TIVI

Krimi

Zahraničné krimi Nehody Domáce krimi

Nový Čas pre ženy

Život.sk

Eva.sk

Autobild.sk

Hobby

photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Pod vplyvom a ešte aj príliš rýchlo: Sila, koľko košickí policajti namerali v dychu jednej vodičke
Minister cestovného ruchu a športu Rudolf Huliak (nezávislý).
Huliak sa po vymenovaní do funkcie poriadne rozbehol: Minister ohlásil ďalšie zmeny vo viacerých oblastiach
Teenager, Computer addiction, Video games, Computer, Technology, Modern life
Váš Tip
Neuveríte, v akej disciplíne sa pretekalo na medzinárodnej súťaži: Slováci získali prvé miesto!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Netanjahu prijal pozvanie a priletí do Maďarska: Je v tom ale jeden háčik! AHA, čo Orbán na to
Petra Vlhová musela podstúpiť ďalšiu operáciu
V zahraničí majú obrovské obavy o Vlhovú: Predčasný koniec kariéry?!
Na archívnej snímke zo 7. decembra 2023 nemecký prokurátor Thomas Will, ktorý stojí na čele štátnej justičnej správy zodpovednej za objasňovanie zločinov z obdobia národného socializmu.
Vyšetrovanie nacistických zverstiev sa blíži ku koncu: Šokujúce, koľko rokov má najmladší z potenciálnych páchateľov
„Dobrý“ cholesterol môže ochrániť mozog
„Dobrý“ cholesterol môže ochrániť mozog: Ktoré jedlo odporúčajú vedci!
Kontroly na hraničnom priechode Drietoma - Starý Hrozenkov.
Boj proti šíreniu slintačky a krívačky: Slováci, SPOZORNITE, do platnosti vstúpili nové opatrenia
(ilustr. foto)
V Turecku v čase najväčších protestov zadržali zahraničného novinára: Neuveríte, čo sa mu kladie za vinu
Adriana je veľmi úspešnou modelkou.
Herečka zo Sľubu Adriana Novakov: V modelingu mi kázali hladovať, prvé roky boli plné trápenia
Pri zbere si vždy skontrolujte vôňu listov!
Chystáte sa zbierať medvedí cesnak? Nepozornosť sa môže vypomstiť: Treba si všímať najmä…
Americký prezident Donald Trump máva priaznivcom z prezidentskej limuzíny.
Trump si zahral golf so svojím fínskym náprotivkom: Potom oznámil takúto novinu! Plán na rozšírenie moci v Arktíde?