Ako informuje portál Metro, Sean Gonzalez vymyslel geniálny nápad, ktorý zatienil všetky ostatné metódy, ako si možno ohriať pizzu. Zvyšky tejto pochúťky sú vítané vždy aj na druhý deň, no ich chuť už žiaľ nie je taká znamenitá ako v deň upečenia. Akým spôsobom si ich môžeme zohriať, aby chutili skvele aj na ďalší deň? Tento muž vie, ako na to.
Internet obohatil o návod, v ktorom ukazuje, že obyčajný hriankovač nie je pomôcka určená len na chleba. Ohriať si v ňom dokážete rýchlo a jednoducho aj kúsky pizze! Aby toho nebolo málo, hriankovač položil nabok čo spôsobilo, že po dokončení ohrevu mu oba kúsky samovoľne vyskočili rovno do taniera.
@cyclopsean I need people to start respecting my skill and innovation.
♬ could a depressed person do this - em
Video si na sociálnej sieti TikTok získalo viac ako milión zhliadnutí, 300-tisíc lajkov a väčšina z komentujúcich označovala Seana za geniálneho. Niektorí používatelia sa síce divili nad výberom ananásovej pizze, no zvyšok nešetril chválou. „Toto sú presne tie návody, ktoré potrebujeme,” napísal jeden z komentujúcich. „Ó, môj Bože, toto je geniálne a ani to neučia v škole,” preháňal ďalší.
Niektorí sa však podelili aj o nie príliš príjemné zážitky spojené s týmto nezvyčajným spôsobom ohrievania pizze. „Všetky omrvinky a syr sa zachytili o ohrievače, čo nebola sranda. Skoro som založil oheň,” priznal sa používateľ s nemilou skúsenosťou. „Skúsil som to pred rokmi, môj hriankovač začal dymiť a skoro zhorel,” napísal iný používateľ. Veľmi dobre teda zvážte, či to stojí za vyskúšanie.