Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.01.2021 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

To bol ale plodný rok: Známym tváram sa narodilo rekordne veľa bábätiek

Rok 2020 bol na jednej strane plný nečakaných problémov, no na druhej strane priniesol mnohým známym tváram obrovské šťastie v podobe vytúžených detičiek. Tých sa narodilo naozaj rekordne veľa - napočítali sme 24!

Máj

Erika Judínyová a dcéra Ella

Otvoriť galériu

Skôr na svet sa vypýtala Ella, dcéra moderátorky Eriky Judínyovej (49) a herca Štefana Skrúcaného (60). Po strastiplnej ceste, ktorou si známa televízna hviezda prešla, je napokon šťastnou maminou. Pôrod bol síce naplánovaný o týždeň neskôr, no Erika musela odísť do pôrodnice oveľa skôr. Ešte pred pôrodom sa manželia dohodli, že Števo pri pôrode nebude. Bol jej však po celý čas nablízku.

 

Lucia Mokráňová a dcéra Tali

Modelka a fitneska sa stala mamou koncom mája. Malej princeznej dala nezvyčajné meno Tali, ktoré bolo nápadom jej priateľa Martina. Pôrod nebol pre blondínku jednoduchý a dievčatko prišlo na svet cisárskym rezom. „Je to nádherný pocit. Cítim síce strašnú bolesť, ale zároveň aj šťastie,“ napísala Novému Času krátko po pôrode.

 

Ivana Surovcová a dcéra Bella

Aj hokejista Marián Gáborík (38) sa dočkal svojho vytúženého potomka. Dcéru Bellu mu porodila v trenčianskej pôrodnici manželka, bývalá tanečnica Ivana Gáborík (34). Spokojní rodičia sa hneď na instagrame pochválili fotkou svojho pokladu. „Bella, vitaj v našom svete. Sme šťastní, že ťa máme v našich životoch,“ vyznal sa hokejista.

 

Jún

Tomi Kid Kovács a syn Dávid

Slovenský boxer Tomi Kid Kovács (43) sa stal opäť otcom. Manželka Dominika mu k už 8-ročnému Kristiánkovi porodila synčeka Dávidka. Pred príchodom bábätka si rodinka prešla ťažkým obdobím, keď jedno dieťatko predčasne stratila. „Nedá sa opísať slovami, akí sme šťastní! Je tu s nami Dávid. Všetci sme zdraví. Na našu maminku budeme dávať pozor,“ napísal na instagrame dojatý Tomi.

 

Dominika Cibulková a syn Jakub

Bývalá slovenská tenistka sa stala mamou tiež v júni. Svoje prvé dieťa porodila na luxusnej klinike vo Viedni. „Náš svet bude od tejto chvíle navždy úplne iný. Vitaj na svete, Jakub Navara,“ napísala Dominika na sociálnych sieťach. Ešte pred pôrodom stihla zorganizovať luxusnú párty na počesť svojmu vytúženému potomkovi.

Júl

Barbora Krajčírová a syn Kristián

Otvoriť galériu

Synček moderátorky Barbory Krajčírovej (34) musel prísť na svet cisárskym rezom. „Druhé životné požehnanie. Ďakujem ti, život. Kristián Krajčír, vitaj na tomto svete,“ napísala hrdá mamička na sociálnej sieti a pridala aj spoločnú fotku. Blondínka už má dcéru Amiu (10) z predošlého vzťahu s hudobníkom Tomim Popovičom.

 

Kristína Greppelová a dcéra Charlotte

Kristína Palonder Greppelová (35) a jej manžel Tomáš Palonder (40) sa tešia z prvého spoločného potomka. Brunetka už má z predchádzajúceho vzťahu syna Adamka (12), ktorý sa teraz dočkal sestričky menom Charlotte. „Vitaj v džungli! Charlotte Palonder. 3,9 kg - 50 cm. 14. 7. 2020,“ napísal herec na sociálnu sieť.

 

Mária Čírová a syn Ruben

Speváčka Mária Čírová (31) sa stala trojnásobnou mamou v júli. K synčekovi Hugovi (11) a dcérke Zoe (8) pribudol roztomilý chlapček s netradičným menom Ruben. „Ruben Kachút, vitaj medzi nami. Chlapček náš, snívali sme o tebe, predstavovali sme si ťa a teraz si už náš. Piaty člen našej rodiny,“ vyznala sa speváčka.

 

August

Stanislav Šesták a syn Leo

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Šesták (37) sa teší z narodenia tretieho potomka od augusta. Po dcére Liliane (14) a synovi Stankovi (9) mu manželka Milka porodila synčeka Lea. Šestákovci tretie dieťa neplánovali. Keď zistili, že je Milka v druhom stave, brali to ako boží dar. „Žiadny problém, žiadna príťaž, žiadna otrava, žiadna nehoda, iba zázrak,“ oznámili radostnú novinu.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Pátranie v oblasti Turčeka so šťastným koncom.
Foto
V lese nad Turčekom sa STRATILA hubárka! Do hory šli traja: Čo sa stalo?
Na základnej škole bodol chlapec spolužiaka! (Ilustračné foto)
Brutalita na základnej škole: Chlapec BODOL spolužiaka do krku! Rodičia majú strach o deti
Helio môže byť na svoju prácu patrične hrdý.
Foto
Brazílčan za 21 rokov vybudoval mestskú džungľu: Padne vám sánka, koľko stromov SÁM vysadil!
Bol otec dcéry Naomi.
Foto
Náhle zomrel MMA zápasník († 38): V minulosti tvoril pár so speváčkou Demi Lovato
Trnavčan sa dostavil na súd.
AktualizovanéFoto
Tomáš na súde záhadne mlčal! Advokátka prehovorila: TAKTO mali seniori († 69, † 70) zomrieť
Ovčiarsku sezónu na Liptove ukončia slávnosťami bryndze v Liptovskom Mikuláši.
Váš Tip
Ovčiarsku sezónu na Liptove ukončia slávnosťami bryndze: Čo návštevníkov čaká na chutnom podujatí?
Cloe-up view of a pharmacist hands holding merchandise.
Ak máte vysoký tlak, zbystrite: Sťahujú z trhu TENTO liek! Môžete ho ďalej užívať?
Foto
Prídu na Slovensko hviezdy?! ME do 21 rokov lákajú už teraz
(ilustračné foto)
Koniec jesennej idylky? Počasie vám pokazí plány: Čo očakávajú meteorológovia?
Flooding in Nelson City Centre along Maitai River after massive rainfalls on 18/08/2022.
Do krajiny dorazili obrovské záplavy: Muža padajúci strom, strašné, čo sa stalo deťom...
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Eskalácia napätia? Rozruch v krajine, ktorá je členom NATO
Foto
Frustrovaný Slovan, naštvaný Oremus: Pecararo zlomil hokejku o tvár Jasečka