Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.01.2021 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

To bol ale plodný rok: Známym tváram sa narodilo rekordne veľa bábätiek

Rok 2020 bol na jednej strane plný nečakaných problémov, no na druhej strane priniesol mnohým známym tváram obrovské šťastie v podobe vytúžených detičiek. Tých sa narodilo naozaj rekordne veľa - napočítali sme 24!

September

Robo Jakab a dcéra Agnes

Zo svojej prvorodenej dcérky sa teší aj známy herecký pár Robo Jakab (44) a Anna Jakab Rakovská (27). Dievčatko sa narodilo 3. septembra a dostalo netradičné meno Agnes. „Milá Agnes. Vítam ťa na planéte Zem. Zo srdca ďakujeme úžasnému zdravotníckemu personálu ružinovskej gynekologicko-pôrodníckej kliniky a samozrejme najväčšej hrdinke Aničke,“ povedal šťastný otec.

 

Ján Ďurovčík a syn Ján

Tesne pred okrúhlou päťdesiatkou sa stal otcom aj slovenský režisér a choreograf Ján Ďurovčík (49). Syna Janka mu porodila jeho mladá manželka Barbora (23) a režisér bol dokonca pri pôrode. „Moje pocity sa nelíšia od pocitov všetkých mužov, otcov a rodičov. Je to proste klišé, ale je to asi to najkrajšie, čo môže človek v živote zažiť. Obzvlášť, keď to človek zažije už v zrelom veku.

 

Október

Majk Spirit a dcéra Aria

Raper Majk Spirit (36) s manželkou Mariou sa rozhodli dať svojmu novorodeniatku na naše končiny vskutku moderné a nezvyklé meno. „Aria Dušička prišla na svet dnes 1. 10. 2020 o 8.18 ráno v Bratislave. Je zdravá, krásna a váži 3 820 gramov. Mama je v poriadku a tato je šťastný. Najkrajšie ráno v mojom živote,“ napísal k fotke s bábätkom čerstvý otecko.

 

Ondrej Kandráč a dcéra Mária

Otvoriť galériu
Vianoce u Kandráčovcov.
Zdroj: instagram

Do rodiny známeho muzikanta Ondreja Kandráča (42) priletel bocian už po tretíkrát. Milovaná manželka Erika (36), s ktorou má už dve deti, syna Ondreja (9) a dcéru Emku (7), mu porodila malú princeznú Máriu. „Je to nádherný pocit. Ďakujeme za to v prvom rade Bohu. Veríme, že naša malá Maruška bude robiť radosť nielen nám, ale aj ľuďom naokolo,“ povedal Novému Času hudobník.

 

Milan Škriniar a dcéra Charlotte

„Vitaj medzi nami, princezná. Verím, že čoskoro ťa budem môcť objať,“ odkázal futbalista bábätku, pretože jeden z najlepších slovenských obrancov bol v karanténe, nakoľko bol pozitívne testovaný na koronavírus. Nemohol tak byť pri narodení svojho prvého dieťaťa. Priateľku Barboru podporoval len z izolácie. „Ďakujem ti, milujem vás,“ napísal k fotografii. Párik vybral svojej dcérke zaujímavé meno - Charlotte.

 

November

Monika Beňová a dcéra Lea

Europoslankyňa v júli oznámila, že vo veku 52 rokov čaká druhé dieťa. Dcérku Leu napokon porodila 1. novembra. Jej otcom je jej dlhoročný spolupracovník, advokát Ľubomír Klčo. “Leuška si vybrala dnešné ráno a o 8:30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 centimetrov a 2,9 kilogramu, jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka,“ povedala Monika, ktorá má prvého manželstva už dospelého syna Martina.

 

Braňo Mosný a syn Adam

Nepríjemný lekár zo seriálu Sestričky, herec Braňo Mosný (33) sa dočkal prvorodeného syna Adamka v novembri. V trnavskej nemocnici mu ho porodila herecká kolegyňa Silvia Soldánová (33). „Silvika to zvládla bravúrne. Bola to sranda, lebo ešte na vzdychárni sme si púšťali pesničky, spievali sme, tancovali a robili blbosti na fit lopte,“ povedal pre Nový Čas víkend.

 

Monika Zázrivcová a syn Viktor

Bývalej superstáristke a moderátorke Monike Zázrivcovej (35) sa podarilo utajiť celé tehotenstvo a s tým, že sa stala mamou syna Viktora sa pochválila na instagrame až dva týždne po pôrode. „Mamke dovolil pribrať skoro 20 kíl, ale aj tak sa cítila krásna. Najväčší motivátor na dostavbu domu a tvorbu záhrady, lebo chceme, aby mal krásne detstvo so špinavými kolenami od trávy.“

 

December

Robo Papp a syn Leonard

Otvoriť galériu
Robo Papp s láskami.
Zdroj: Instagram/robopapp_official

„Bol som pri tom, držal som ju za ruku, podopieral, bol som jej objekt na zaborenie nechtov. Celý čas od prvej kontrakcie po poslednú ihlu doma aj v nemocnici, a že to bolo pekných 20 hodín. Neviem stále pochopiť koľko sily v sebe ženy majú, nech mi nikto nehovorí, že zázraky neexistujú,“ napísal dojímavo spevák o svojej manželke Veronike, ktorá mu porodila syna Leonarda. Robo má aj dcéru Isabellku (10) z predchádzajúceho manželstva s Evou Lučeničovou.

 

Ivan Binďo Bindas a syn Branko

Prvý vianočný darček si pár dní pred Vianocami rozbalil ozhlasový moderátor Ivan „Binďo“ Bindas (39). Jeho manželka Marry mu totiž porodila syna Branka. „V týchto neveselých časoch, ktoré nevedno kedy sa skončia, nám naše životy presvetlilo 3 240 gramov a 49 centimetrov lásky a šťastia,“ povedal Binďo.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Pátranie v oblasti Turčeka so šťastným koncom.
Foto
V lese nad Turčekom sa STRATILA hubárka! Do hory šli traja: Čo sa stalo?
Na základnej škole bodol chlapec spolužiaka! (Ilustračné foto)
Brutalita na základnej škole: Chlapec BODOL spolužiaka do krku! Rodičia majú strach o deti
Helio môže byť na svoju prácu patrične hrdý.
Foto
Brazílčan za 21 rokov vybudoval mestskú džungľu: Padne vám sánka, koľko stromov SÁM vysadil!
Bol otec dcéry Naomi.
Foto
Náhle zomrel MMA zápasník († 38): V minulosti tvoril pár so speváčkou Demi Lovato
Trnavčan sa dostavil na súd.
AktualizovanéFoto
Tomáš na súde záhadne mlčal! Advokátka prehovorila: TAKTO mali seniori († 69, † 70) zomrieť
Ovčiarsku sezónu na Liptove ukončia slávnosťami bryndze v Liptovskom Mikuláši.
Váš Tip
Ovčiarsku sezónu na Liptove ukončia slávnosťami bryndze: Čo návštevníkov čaká na chutnom podujatí?
Cloe-up view of a pharmacist hands holding merchandise.
Ak máte vysoký tlak, zbystrite: Sťahujú z trhu TENTO liek! Môžete ho ďalej užívať?
Foto
Prídu na Slovensko hviezdy?! ME do 21 rokov lákajú už teraz
(ilustračné foto)
Koniec jesennej idylky? Počasie vám pokazí plány: Čo očakávajú meteorológovia?
Flooding in Nelson City Centre along Maitai River after massive rainfalls on 18/08/2022.
Do krajiny dorazili obrovské záplavy: Muža padajúci strom, strašné, čo sa stalo deťom...
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Eskalácia napätia? Rozruch v krajine, ktorá je členom NATO
Foto
Frustrovaný Slovan, naštvaný Oremus: Pecararo zlomil hokejku o tvár Jasečka