Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.04.2009 07:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

VIDEO - Najkrajšie sestry šoubiznisu: Sú slávne a navyše tak sexi!

U sestier Kidmanových je krajšia staršia a známejšia Nicole. Ako sú na tom ďalšie sexi súrodenecké dvojice? Predstavíme vám 10 z nich!

10. Heidi (22) a Holly Montag sa podobne ako Audrina Patridge preslávili v šou The Hills a všetky spoločne sú vďačnými objektmi amerického bulváru. Vzťahy prominentných sestier sa trochu zhoršili po tom, čo Heidi nepozvala Holly na svoju 15-minútovú svadbu s hercom Spencerom Prattom.

320020


9. Kim (28) a Kourtney Kardashian (30) sú typické televízne celebrity. Ukazujú sa v rôznych zábavných reláciách či reklamách. Za svoj šarm vďačia arménskemu otcovi a matke holandsko-škótskeho pôvodu.

320029


8. Audrina (23) a Casey Patridge – Audrina prišla do Hollywoodu skúšať šťastie aj so svojou kamarátkou Heidi Montag. Prvý úspech prišiel vďaka šou televízie MTV The Hills. Zatiaľ čo sa Audrina objavuje pred kamerami čoraz častejšie, jej sestra Casey sa stala mamičkou a stiahla sa ústrania.

320028


7. Sienna (27) a Savannah Miller – Slávnejšia z britskej sesterskej dvojice Millerových Sienna je v súčasnosti jednou z najperspektívnejších herečiek. So Savannah, ktorá pracuje ako návrhárka, má však rovnakú záľubu. Založili totiž vlastnú odevnú značku Twenty8Twelve.

320027


6. Lindsay (22) a Ali Lohan (15) – Herečka a speváčka Lindsay Lohan sotva dovŕšila 22 rokov a už má na rováši plno škandálov. I keď má sľubne rozbehnutú hereckú kariéru, preslávila sa svojimi experimentmi so sexuálnou orientáciou. Jej mladšia sestra Ali tiež nezaháľa a už sa stihla ako modelka objaviť v niekoľkých prestížnych časopisoch.

320026


5. Erin (30) a Kendra Andrews (22) sú netradičné sesterské duo. Kým Erin pracuje ako športová reportérka pre televíziu ESPN, mladšia Kendra je pornoherečka a striptérka. Avšak i Erin má istú skúsenosť so svetom „pánskej zábavy“. V rokoch 2007 a 2008 ju magazín Playboy zvolil za najsexi športovú redaktorku.

320025


4. Kylie (40) a Dannii Minogue (37) – Kylie veľmi prestavovať netreba. Už viac ako dve desaťročia patrí medzi najväčšie hviezdy populárnej hudby. Jej sestra Dannii bola dlho v tieni svojho slávnejšieho súrodenca a predtým ako rozbehla svoju spevácku kariéru, vystupovala vo viacerých austrálskych televíznych programoch.

320024


3. Jessica (28) a Ashlee Simpson (24) sú speváčky a príležitostné herečky, ktoré sa v priebehu niekoľkých rokov stali idolmi mladej generácie.

320023


2. Hilary (21) a Haylie Duff (24) – Hilary je síce známejšia, ale obe sa živia herectvom a spevom. Sestry si zahrali aj na plátne, a to vo filme Material Girls (2006).

320022


1. Penelope (34) a Monica Cruz (32) – Nielenže sa na seba neskutočne podobajú, ale sú aj rovnako extravagantné. Nemajú problém ani s odhalenými scénami a v klipe svojho brata sa dokonca bozkávali. Penelope, ktorá za film Vicky Christina Barcelona získala Oscara, svoje telo naposledy vystavila na obdiv vo filme Umierajúce zviera (Elegy).

320021

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká.
Sestry odmietajú zásah do zákona o mzdách zdravotníkov: Podľa nich utrpí kvalita starostlivosti
Premiér Robert Fico (vľavo) a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Fico o Zelenského pláne víťazstva: Jeden z bodov by mohol vyvolať tretiu svetovú vojnu!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (SMER-SD).
Fico prehovoril o severokórejských vojakoch na Ukrajine: Pozrite sa, čo tvrdí
Prezident Peter Pellegrini (vpravo) a minister zdravotníctva Kamil Šaško.
Prezident podpísal konsolidačný balík: Vyjadril sa k platom zdravotníkov
Peter Pellegrini.
Prezident Pellegrini upozornil vládu: Nad týmto by sa mala zamyslieť
Slováci sa podelili so svojimi úlovkami.
Váš Tip
Odborník dal definitívnu bodku za nekonečnou hádkou hubárov: Vytrhávať huby alebo odrezať?
Predseda Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy SR Pavel Ondek.
Aktualizované
Nespokojní školskí odborári: Hrozia štrajkom! Odkaz pre vládu
Prezident SR Peter Pellegrini.
Prezident Pellegrini podpíše zákon o transakčnej dani, ale... Prihovoril sa vláde
Brat Arnolda, ktorý zahynul pri páde letu 447, prezradil, kto zavinil smrť všetkých na palube!
Foto
Odhalenie o lete, pri ktorom zahynuli Slováci: Brat Arnolda († 33) vie, kto zavinil SMRŤ 228 ľudí! PRVÝKRÁT prezradil klamstvá a…
Muž po zrážke s vlakom zomrel.
Tragédia na stanici v Bratislave: Na trati šiel po štvornožky senior († 65)! Zomrel
Evakuácia obyvateľov mesta Kupiansk.
Foto
Veľká evakuácia na Ukrajine: Tisíce ľudí musia opustiť svoje domovy! Smutné varovanie gubernátora
Minister zdravotníctva SR Kamil Šaško.
Aktualizované
Minister Šaško ponúkol kompromis: Ide o mzdy sestier, záchranárov a lekárov