Pre „Dona všetkých donner kebabov“ použil tie najkvalitnejšie suroviny v bio kvalite: jahňacinu z pyrenejských horských lúk, zrelý grécky feta syr, ušľachtilé fialové zemiaky, paradajky a šafran z Francúzska, olivový olej zo Španielska. Kebab ozdobil aj jedlými zlatými plátkami. V cene je aj francúzske šampanské značky Krug. Zaliať takú kvalitu pivom alebo kolou, to by bolo barbarstvo.
Z čoho bol zlatý kebab
Jahňacina..................................................95,00 €
francúzske paradajky..................................22,65 €
listový šalát a žerucha.................................13,53 €
najdrahšie čili.............................................39,64 €
feta zrejúca v sude......................................61,40 €
panenský olivový olej...................................26,95 €
fialové zemiaky...........................................17,00 €
lístky zlata a platiny...................................156,30 €
šafran......................................................138,00 €
cesnak, citrón, salsa, mäta, uhorka, jogurt.....45,30 €
šampanské Krug.......................................220,85 €