Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.11.2011 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dráždivý striptíz pre Marka z Farmára: Veronika vytasila prsia!

Boj farmárok sa vyostruje a dievčatá na Markovej (33) farme vytasili všetky zbrane! A jednoznačne v tom vedie 23-ročná brunetka Veronika.

Keď farmár svoje obdivovateľky vyzval, aby ho každá z nich zabavila, nezamestnaná Veronika stavila na to najcennejšie, čo má - na svoje telo! Priamo pred sokyňami Janou a Luciou predviedla mladému hospodárovi striptíz. Počas tanca si stiahla vršok z negližé a odhodlane sa vrhla na šokovaného Marka. A ten sa nestačil čudovať...


V šou Farmár hľadá ženu to bude dnes večer poriadne „husté“. Postarala sa o to práve nezamestnaná Veronika, ktorá sa zo všetkých síl snaží získať lásku farmára Marka z Jakubovian. A o mladého hospodára bojuje skutočne silnými zbraňami. Po tom, čo nesmelý Marek svojim obdivovateľkách zadal úlohu, aby ho trošku pobavili, Veronika vytiahla to najväčšie eso.


Priamo pred televíznymi kamerami a svojimi sokyňami Janou a Luciou predviedla neskúsenému farmárovi šteklivý striptíz. Najprv sa začala zvŕtať v tónoch hudby a pri tancovaní sa vyzliekla do negližé. No a potom celú situáciu vyostrila tým, že zhodila zvršok a Markovi, ktorý ležal na posteli ako prikovaný, predviedla svoje nahé štvorky. No keď sa naňho vrhla a začala ho bozkávať, rodák z Košíc zostal šokovaný. „Bolo to zvláštne, najmä keď sa divadlu všetci navôkol prizerali,“ okomentoval čudnú situáciu farmár.


Odvážnej Veronike, ktorá v ten večer svojím počínaním vyrazila každému v miestnosti dych, sa však jej striptíz zdá úplne normálny. „Človek sa rozhoduje bojovať všetkými zbraňami. Mala som to tam trochu nahnuté, ako keby som sa vôbec nesnažila. Tak som sa rozhodla, že zabojujem týmto... Napadlo mi to spontánne a spontánne to aj dopadlo,“ povedala na svoj spôsob boja o Markovu lásku Veronika a jedným dychom dodala: „Bežne sa to vo svete robí, takže žiadna hanba.“


To, že šteklivú scénu na farmára „zahrala“ rovno pred svojimi súperkami, jej vôbec neprekáža a vraj to tak malo byť. „Bola to taká súťaž, každý sa rozhodol zabojovať svojimi zbraňami, a tak som vytiahla tento kaliber, opísala svoje dráždivé činy nezamestnaná brunetka s tým, že či to splnilo účel, musí povedať jej vyvolený hospodár. Ako celé extempore so striptízom dopadne, uvidíte už dnes večer.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Kadyrov sa sťažuje, že auto mu nejde.
Tak to je bizár! Musk dal Kadyrovovi Cybertruc, no teraz... Bojovníkovi ostali oči pre plač
Karsci sedel vzadu v aute. Po zrážke, žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.
Foto
Nezvratný osud? Smrť verného fanúšika Karcsiho († 63) cestou zo zápasu: Zomrel v aute, v ktorom nemal byť!
Mačák (v krúžku) získal so spoluhráčmi veľa úspechov.
Foto
Smutná správa pre športový svet! Bolestivý koniec futbalistu Jara Mačáka († 50): Ku koncu už len šepkal
Ilustračné foto
Foto
Horor v Zázrivej: Úchylák lákal malé školáčky do auta! Jedna z nich skončila v nemocnici
Robert Fico znižuje DPH na potravinách, ktoré ľudia kupujú najčastejšie.
Fico a Takáč sľubujú lacnejšie potraviny: Ako si vláda posvieti na obchodníkov?
Herečka bola považovaná za sexsymbol 50. rokov.
Foto
Žijúca legenda: Sophia Loren oslavuje 90. narodeniny! Spoznáte ju ešte?
Mohamed Al Fayed († 94), otec Dodiho Al Fayeda († 42), ktorý bol priateľom lady Diany († 36), bol posmrtne obvinený zo znásilnenia.
Foto
Priateľ († 42) princeznej Diany († 36): Temné ODHALENIE o jeho otcovi († 94)! Otrasné, čo mal robiť ženám
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Tragický útok v Rotterdame: Ozbrojený muž zaútočil na viacero osôb
Britský minister zahraničných vecí David Lammy vyzval vo štvrtok na okamžité prímerie medzi Izraelom a libanonským militantným hnutím Hizballáh.
Britský minister zahraničných vecí vyzval na okamžité prímerie: Reaguje tak na eskaláciu napätia
Mesiac obieha okolo planéty Zem
Planéta Zem čoskoro získa nový mesiac, ale... Má to jeden veľký háčik
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Stoltenberg po 10 rokoch odchádza z čela NATO: Varovanie pre Spojené štáty a Európu!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Ukrajina sa chystá na niečo prelomové: Veľké zmeny sa dotknú celej krajiny