Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.03.2013 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Juraj Loj dohral: Pre veľkú „hubu“ dostal padáka!

Obľúbený herec zo seriálu Búrlivé víno Juraj Loj (29) síce hviezdi v markizáckom seriáli, no na divadelných doskách si tak skoro neškrtne.

Od riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre, v ktorom Loj niekoľko rokov hrával, dostal stopku. Za všetko môže hádka medzi hercom a vedením divadla, pre ktorú skončil partner herečky Zuzany Kanócz na vedľajšej koľaji. Verdikt manažmentu bol jasný - kritizuješ nás, a tak končíš!

Loj si k divadlu nejaký ten čas nepričuchne pre svoje vyhranené názory. Minimálne v tom nitrianskom je momentálne jeho meno na čiernej listine, pretože riaditeľovi Jánovi Greššovi sa nepáčili Lojove názory na manažment divadla. Zrejme sa tak cesty oboch nadobro rozdelili. „Juraj už nie je v našom internom zamestnaneckom pomere,“ potvrdil koniec spolupráce s hercom Greššo a ďalej pokračoval: „Juraj má danosti a predpoklady na to, aby účinkoval aj inde ako len v divadle. Najmä divadlo v regióne má veľký problém s tým, aby sa muselo prispôsobovať ešte aj interným zamestnancom v tom, že im robí voľné kolónky.“

Summa summarum, Loj si už v nitrianskom divadle nezahrá. V hereckých kruhoch totiž slovo externista znamená jediné, že si už v divadle viac neškrtne. Problémom mali byť najmä hercove kritické vyjadrenia na adresu vedenia, do ktorého patrí aj samotný Greššo. Loj sa mal sťažovať svojim kolegom a porozprávať im, že bol vyhodený kvôli tomu, že bol nepohodlným pre niektorých členov vedenia.

„No tak, pozrite, keď som to raz povedal, tak asi to tak je,“otvorene priznal Loj. Viac podrobností však hovoriť nechcel a radšej schoval hlavu do piesku overenou formulkou slovenských celebrít. „Nemôžem sa k tomu vyjadrovať, nebudem sa k tomu vracať,“ reagoval herec.

Zdroj z divadla, ktorý bol jedným zo svedkov hercových slov, bol zhovorčivejší a prezradil pravé dôvody odchodu nového slovenského sexsymbolu. „Loj si príliš často otváral ústa a riešil to, ako kompetentní vedú divadlo. Povedal svoj názor na nejaké problémy a stal sa tak nepohodlným viacerým ľuďom na vyšších postoch, preto ho okamžite odstavili,“ prezradil jeden z divadelníkov, ktorý si neželal byť menovaný. O prácu sa však obávať rozhodne nemusí. Seriál Búrlivé víno je diváckym hitom, navyše, televízia plánuje aj druhú sériu a tak má herec o zárobky na tento rok postarané.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Mladý vodič narazil v Prečíne do oplotenia troch rodinných domov
Foto
Vodič zdemoloval oplotenia TROCH rodinných domov! Z FOTO nebudete chápať
Na snímke zľava predseda vlády SR Robert Fico a predseda vlády Ukrajiny Denys Šmyhaľ.
Foto
Robert Fico sa stretol s ukrajinským premiérom: Pozrite, čo sa podpísalo!
Juraj Slafkovský a Alexej Kovalev
Ruská legenda radí Slafkovskému: Chce to viac svalov aj arogancie!
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Rastie spotreba plynu aj jeho cena: Čakajú nás v zime komplikácie?
Na snímke ľudia sa pozerajú na zničené budovy po leteckom útoku izraelskej armády na predmestí Dáhíja na juhu Bejrútu v Libanone v pondelok 7. októbra 2024.
Izraelská armáda pritvrdzuje: Do bojov s Libanonom zapojila aj... To nevyzerá dobre!
Vladimír Iľjič Lenin s manželkou Nadeždou Krupskou
Lenin ako jediný vodca nemal deti: Čo bolo dôvodom?
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Erdogan už má toho dosť: Za TOTO Izrael zaplatí! Neuveríte, čo tvrdí
Caucasian woman holding gavel
KOLAPS súdov v krajine: Rušia pojednávania, nefungujú podateľne! Čo sa to tam deje?
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlárove výroky rozbúrili spoločnosť: Slovenská lekárska spoločnosť reaguje
Asian hornet (Vespa velutina), also known as the yellow-legged hornet or Asian predatory wasp, is a species of hornet indigenous to Southeast Asia. It is of concern as an invasive species in European countries like France or Spain.
Sršeň ázisjký robí Slovákom vrásky na čele: Našli jeho hniezdo! Nachádza sa TU
V šiestej lige išlo o život! Fanúšik namieril na delegáta zápasu zbraň a ušiel
Slovenský prezident Peter Pellegrini hovorí počas príchodu na summit NATO vo Washingtone v stredu 10. júla 2024.
Situácia je vážna: Slovenské nemocnice nesúhlasia s konsolidačným balíčkom, žiadosť pre Pellegriniho!