Láka vás pečivo pripravené doma, ale netrúfate si na to? V tom prípade vás odborníci z českého portálu dTest potešia – vzali si totiž na paškál domáce pekárne chleba. Ktorú si kúpiť do kuchyne? Ak si chcete chlieb upiecť doma, v zásade máte dve možnosti – cesto vymiesiť a upiecť v rúre, alebo oboje nechať na domácu pekáreň chleba. Znie to pekne a nenáročne, že? Odborníci z českého dTestu však až takí nadšení nie sú.
„Veľmi dobré hodnotenie si za upečený výtvor neodniesla žiadna pekáreň, dobrých ale niekoľko padlo,“ vysvetľuje Hana Hoffmannová, šéfredaktorka magazínu dTest a dodáva, že v každom type upiekli tri druhy chleba a to biely, celozrnný a slnečnicový. Ďalšie body sa udeľovali za ovládanie, nastavenie jednotlivých funkcií, či jednoduchosť čistenia a spotrebu elektrickej energie. Ako dopadli?