S mamou Cassandrou (43), otcom Rizwanom (43) a mladším bračekom Aidanom boli na dovolenke v októbri 2015. V meste Ravello navštívili reštauráciu La Margherita Villa Giuseppina, kde rodičia pri objednávaní upozornili persononál, že ich synček Cameron má ťažké alergie a nemôže jesť žiadny syr ani iné mliečne produkty.
Avšak čašníčka im dobre nerozumela a ubezpečila ich, že jedlo je pre chlapca bezpečné. Pár minút po tom, čo sa rodina vrátila k autobusu za ostatnými turistami z Británie, dostal Cameran anafylaktický šok. Rovno na hlavnom námestí mestečka mal zástavu srdca. Mama mu pichla EpiPen (injekciu s adrenalínom, pozn.red.), ale bolo neskoro. Školáka previezli do nemocnice v Neapole, kde o tri dni zomrel.
Rodičia hovoria o najhoršom dni ich životov. ,,Cameronove alergie boli vážne, vždy sme úzkostlivo strážili, čo je. Obsluhujúci personál nás ubezpečil, že jedlo je preňho bezpečné. Vidieť, ako dostal anafylaktický šok a tak veľmi trpel, bolo najhoršie, čo sa nám kedy stalo,“ smúti otec Rizwan,
,,Bol to taký milý malý chlapček, vždy nám rozveselil dni. Cítime, že jeho smrti sa dalo vyhnúť a ťažko sa nám zmieruje s tým, že už tu nie je,“ cituje ho The Sun. Po tragédii sa rodina začala súdiť s reštauráciou, súd uznal čašníčku Ester Di Lascio zo zavinenia zabitia.V reštauračnom menu poriadne neoznačila alergény v jednotlivých jedlách.
Špagety, ktoré jedol Cameron, mali paradajkovú omáčku, v ktorej bolo aj mlieko. Šéfkuchára viny zbavili. Smútiaca rodina vysúdila 288-tisíc libier na odškodnom. Cameronovi rodičia na snažia zvýšiť povedomie o nebezpečenstve potraviných alergií, aby sa predišlo podobným nešťastiam. Otec Rizwan začal pracovať ako ambasádor najväčšej britskej charitatívnej organizácie, ktorá sa zaoberá alergiami.