Navyše z poctivých surovín, ktoré si sami vyberiete. Odborníci z českého magazínu dTest hodnotili kvality týchto pomocníkov.
Zmrzlinovače bez vlastnej mraziacej jednotky testovali odborníci z dTestu v príprave troch druhov zmrzliny - vanilkovej, citrónového sorbetu a mrazeného jogurtu. Kombinácia troch rôznorodých zmrzlín bola pri testovaní zámerná. „Semienka vanilky aj citrónová kôra výborne demonštrujú, ako si zmrzlinovače poradia s premiešaním zmesi,“ vysvetľuje Hana Hoffmannová, šéfredaktorka magazínu dTest a pokračuje: „Zmrazený jogurt potom preveril najmä silu a obratnosť hnetačov.“ Na jeho výrobu bol použitý jogurt gréckeho typu, ktorý sa ťažšie premiešava. Odborníkov zaujímala predovšetkým senzorická kvalita ľadových dezertov, ale tiež čas prípravy. Ktorý zmrzlinovač teda najviac poteší chuťové poháriky a zmysly?