Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.08.2021 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Dcéra prezidentky Čaputovej Emma chce dobyť svet modelingu: Čo na jej ambície hovorí mama?

Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová (48) pred pár dňami spôsobila rozruch, keď sa nečakane objavila aj s partnerom Jurajom Rizmanom (45) na premiére nového filmu Známi neznámi.

Teraz sa o veľké prekvapenie postarala aj jej mladšia dcéra Emma (17), ktorá, ako sa zdá, rozbieha popri štúdiu na strednej škole sľubnú kariéru modelky. Objavili sa profesionálne fotky mladej krásky, ktorá zaujme najmä svojím vzhľadom a úsmevom. Má dcéra hlavy štátu šance presadiť sa vo svete modelingu? Odborníci na krásu Jozef Oklamčák (65) a Saša Jány (49) v tom majú jasno!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Emma sa po boku svojej matky, prezidentky Zuzany Čaputovej, objavila na  verejnosti už viackrát. Zdá sa však, že Emme sa pozornosť fotoaparátov a kamier zapáčila a rozhodla sa vyskúšať šťastie v modelingu. Mladá sympatická slečna má totiž v rukách portfólio pekných fotiek, ktorými by chcela dobyť svet ako modelka. Jej tvár je súčasťou prestížnej modelingovej agentúry, ktorá by ju mohla dostať do sveta.

Jej dokonalá postava a tvárička, ktorú zdobí neprehliadnuteľné znamienko, môžu byť rozhodne vstupenkou do sveta, ktorý ju láka. Emma každopádne vie, ako zaujať a strhnúť na seba pozornosť. To, že má pred sebou sľubnú kariéru, si myslí aj Jozef Oklamčák, ktorý je azda najväčším odborníkom na krásu žien. „Keď sa mám vyjadriť na základe vzhliadnutých fotografií, tak mi pripadá veľmi zaujímavá," vyjadril sa Oklamčák, ktorý má krásu v oku. Nový Čas sa obrátil aj na iného experta na ženskú krásu, Sašu Jányho, ktorý vedie dlhé roky úspešnú modelingovú agentúru.

V dcére prezidentky našej krajiny vidí rovnako veľký potenciál na prerazenie vo svete modelingu. „Určite šancu má. Originalita a nekomerčný výzor sú v modelingu veľmi žiadané," povedal Jány, ktorý vybudoval kariéru našim mnohým známym modelkám. Z dcéry má radosť aj naša prezidentka, ktorá ju v tom, čo robí, naplno podporuje. „Agentúra pred pár mesiacmi oslovila Emmu na spoluprácu. Pani prezidentke sa dcérine umelecké fotografie páčia a drží jej palce. Emma sa neskôr chystá študovať na  vysokej škole a modelingu sa venuje len doplnkovo. Prvoradé pre ňu ostáva štúdium,“ vyjadril sa pre Nový Čas Jozef Matej, riaditeľ Odboru komunikácie Kancelárie prezidentky SR.

Má čo ponúknuť

Jozef Oklamčák - odborník na krásu

  • Na základe mojich vyše 30-ročných skúsenosti v oblasti súťaži krásy, módy a modelingu, najradšej hodnotím a vyjadrujem svoj názor po reálnom videní. Keď sa mám vyjadriť na základe vzhliadnutych fotografií, tak mi pripadá veľmi zaujímavá. A podľa genetiky jej mamy, ktorá je mi veľmi sympatická a príťažlivá žena, tak si myslím, že má veľkú šancu. V posledných rokoch, aj pri výbere našich finalistiek či adeptiek na modelky, sa snažím porovnávať ich krásu, perspektívu či budúcnosť s ich mamami. Ako sa hovorí, a aj to platí, genetika je genetika. Tá proste je viditeľná a nezameniteľná. Držím jej palce a v prípade potreby rád využijem svoje dlhoročné skúsenosti a poradím, čo je potrebné, aby bola úspešná.
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čilský rozhodca Carlos Chandía už kariéru ukončil.
Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
(ilustračné foto).
Dve aktivistky poškodili ropovod, skončili za mrežami: Súd s nimi nemal zľutovanie
Muž trpí objektofíliou. Priťahujú ho sanitky značky Mercedes.
Foto
Dominik odhalil šialené chúťky: Vzťah s... Keď ich ľudia spolu pristihnú, zostanú v šoku
Hasiči hasia lesný požiar na predmestí Sever do Vouga na severe Portugalska.
Portugalskí hasiči už majú lesné požiare pod kontrolou, ale... Na ľudí číha veľké nebezpečie
(ilustr. foto)
Vodiči, zbystrite v Bratislave pozornosť: Chystá sa ženský beh
Daniel bol nútený počúvať cez telefón, ako bola jeho manželka Nicola brutálne dobodaná na smrť.
Foto
Daniel cez telefón počul, ako brutálne vraždia jeho manželku († 37): Jeho slová lámu srdce
Bývalá dánska panovníčka Margaréta II.
Dánsku kráľovnú Margarétu II. náhle hospitalizovali: Škaredé zranenie po páde!
Kolóny v Banskej Bystrici.
Uzavretý most v Banskej Bystrici: S búraním začnú už počas tejto noci!
Ľudia sa zhromažďujú neďaleko domu zničeného počas izraelského raketového útoku na južnom predmestí Bejrútu.
Izrael hlási úspech: Pri útoku v Bejrúte zahynula dôležitá hlava Hizballáhu
K útoku došlo v holandskom Rotterdame.
Pozadie krvavého útoku v Rotterdame: Polícia odhalila to, čoho sa všetci obávali
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Stránka na sociálnej sieti sa vydávala za bratislavskú zoo: Polícia varuje! O čo podvodníkom išlo?
(ilustračné foto)
TAJNÝ recept odhalený: Namiešajte si tento nápoj a vyhnite sa chorobám! Je to jednoduché