Hromják má napriek pochmúrnej atmosfére v spoločnosti smelé plány a vo veľkom sa pripravuje na zvyšok roka 2022, kedy chce do metropoly východu priniesť nový štandard služieb v mestskom prostredí. Ako o sebe Hromják prezradil, vyrastal v rodine prepojenej s remeslom a gazdovstvom. „Chcel som čo najlepšie robiť remeslo a živiť sa rukami. Od roku 1997 som úzko spätý s kuchyňou a profesionálnej gastronómii sa venujem práve tak dlho. Vášeň prišla s prvým servírovaním jedla a potom s každým ďalším,” zaspomínal uznávaný šéfkuchár.
Pre pandemické opatrenia zostala väčšina reštaurácií zatvorená. Hromják zhodnotil, že kuchári prežívali jedno z najťažších období po všetkých stránkach a Slováci prichádzajú o to najlepšie z gastronómie. O hostí prišiel aj najlepší šéfkuchár z východu. Musel odložiť všetky hrnce, panvice a varechy a ako aj ostatní kuchári čakal, kým sa reštaurácie opäť otvoria. Hromják má však smelé plány.„Ako tím pracujeme na prípravách otvorenia unikátneho rezortu Villa Sandy v Košiciach, ktorý je prirodzenou súčasťou Mestského parku. Náš tím stojí za tvorbou i nastavením štyroch výnimočných gastro konceptov,” prezradil Novému Času ešte na sklonku roka 2021 šéfkuchár s tým, že prvých návštevníkov si želá privítať v roku 2022.