Na nových hostí je už pripravený. Za sebou má totiž roky skúseností aj s obrovským počtom pripravených porcií. „Najviac hostí sme obslúžili počas šampionátu v ľadovom hokeji v roku 2019. Viedol som tím kuchyne, ktorý vyše 600 hosťom pripravil 5 chodov za zápas. Boli dni, keď sa odohrali aj tri zápasy. Odohralo sa tuším 30 zápasov za 13 dní,” povedal Hromják.
O kvalitách východniara svedčí aj to, že mu len tesne utieklo prvé miesto na svetoznámej gastronomickej Bocuse d´Or Slovakia a získal tam 2. miesto. Hromják bol taktiež v roku 2019 zaradený medzi Top Trend šéfkuchárov a neskôr získal prestížne ocenenie Gurmán Award za dlhoročné a výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie a vinárstva. „Gastronómiu považujem za umenie okamihu, varím poctivo s dôrazom na remeslo. Teší ma, keď jedlo prináša emóciu a radosť. Rád prenesiem skúsenosti z národného tímu do každého dňa, keď budeme opäť môcť zdieľať chutné emócie s každým hosťom,” dopĺňa šéfkuchár Jozef Hromják.
Úspechy špičkového košického šéfkuchára Jozefa Hromjáka:
- Druhé miesto v gastronomickej súťaži Bocuse d ´Or Slovakia 2021
- Člen národného tímu kuchárov a cukrárov SZKC
- Držiteľ bronzového pásma EXPOGAST World Culinary Cup, Luxembursko 2018
- Držiteľ bronzovej medaily, IKA Culinary Olympics 2016
- Držiteľ bronzového pásma svetového pohára EXPOGAST, Luxemburg 2014
- Víťaz dvoch najvyšších národných súťaží kuchárov
- Danubius Gastro Cup a Horec Cup
- Spolupráca so zástupcami spoločnosti Billecart-Salmon, champagne house
- Kapitán národného tímu a reprezentant Slovenska na podujatiach Villeroy et Boch Culinary World Cup 2014, 2018, IKA Culinary Olympics 2016.