Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.01.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Exkluzívne

Veľký rozhovor s Dominikou Cibulkovou pred účinkovaním v Let´s Dance: Z čoho mám obavy

Raketu vymení za tanečný parket.

 Čo váš tanečný partner? Koho by ste si vybrali vy, ak by ste mali možnosť?

- Ešte predtým, ako som prijala túto ponuku, povedala som, že si musím vyskúšať aspoň jednu tanečnú hodinu. My sme totiž ani na svadbe netrénovali nejaký tanec s manželom, takže až takáto úplná tanečná panna som ja. Tak som jednu absolvovala a bavilo ma to. Medzi partnermi ale musí tam byť naozaj taká chémia, že si musíte rozumieť a musíte si byť sympatickí. Budem teda dúfať, že mi takého partnera našli na kastingu a dúfam, že si sadneme. Myslím si totiž, že je to naozaj veľmi dôležité, ale nejaké preferencie som nemala.

Tanec ako taký je technicky veľmi náročný, musíte zapojiť celé telo, výraz, cítiť hudbu či dodržať choreografiu. Nemáte z toho obavy?

- Tak obavy, samozrejme, nejaké sú, je to pre mňa úplne niečo nové, ale verím, že diváci aj porota budú prihliadať na to, že na sebe makám. Proste niektoré veci človek neoklame. Ja som neštudovala tanec ani v škole, ani som sa mu ako hobby nevenovala, takže verím, že diváci aj porota budú zhovievaví a ocenia moju snahu. A ktovie, možno na konci bude z toho aj nejaké pekné amatérske tanečné kolo.

S tancom sú spojené aj extravagantné sexi kostýmy. Vy ste milovníčkou módy a často vybočujete z radu. Tešíte sa na odvážnejšie kúsky, ktoré čo-to odhalia?

- Tak toto je jedna z vecí, na ktoré sa strašne, strašne teším. Kostýmy... Ja som v obliekaní sa na rôzne akcie pre niekoho možno extravagantná, pre niekoho nie, niekomu sa to páči, niekomu sa to nepáči. Ale ja mám rada iné veci, rada vytŕčam z davu, ale, samozrejme, v určitej miere a na toto sa veľmi teším, pretože si myslím, že človek sa môže odviazať. Predsa len na tanečnom parkete sú rôzne kreácie, ktoré sa dajú predviesť a verím, že to, čo budem mať na sebe, bude vždy originálne. Určite to je jedna z hlavných vecí, na ktoré sa teším. Teším sa aj na to, že nám bude kostýmy šiť jeden slovenský návrhár a ja a môj stylista sa budeme radiť a jemne zasahovať do toho, čo a ako by som chcela, ako by to malo vyzerať. Takže to bude super!

Otvoriť galériu

S tancom idú ruka v ruke aj rytmus či hudobný sluch, rovnako tak tanečné kreácie na vysokých podpätkoch. Budete sa v tom cítiť doma?

- Tým, že som naozaj taká malinká, tak na rôzne spoločenské akcie som zvyknutá chodiť v opätkoch, nerobí mi to problém. A dokonca si myslím, že v tom viem aj celkom pekne chodiť. Na prvej tanečnej hodine, ktorú som mala s Peťom Modrovským, mi hneď dali tanečné topánky, asi tie najvyššie, aké sa dajú, a nerobilo mi to žiadny problém... Určite je tam cítiť, že tá rovnováha a koordinácia nie sú také, ako keby ste tancovali v teniskách alebo na nízkom opätku, ale tým, že chcem, aby to krajšie vyzeralo, aby som bola vyššia, tak inú možnosť nemám. Ja sa s tým popasujem, nedá sa nič iné robiť. Tak ako som sa musela vždy v mojej tenisovej kariére s niečím popasovať vzhľadom na moju výšku, tak teraz to budú najvyššie opätky.

Myslíte si, že pri tanečných tréningoch využijete aj niečo z vašich bohatých tenisových skúseností?

- Pár tréningov, takých úplne začiatočníckych, už mám za sebou. Môžem rovno povedať, že v tanečných tréningoch sa nedá využiť z mojich tenisových tréningov absolútne nič. Jedine možno to, že mám kondičku ako-tak na nejakej úrovni. Aj teraz som cvičila a dávala som sa trošku dokopy z fyzickej stránky po pôrode. Ale že by tam boli nejaké pohyby alebo niečo z tenisového tréningu, to nie. Je to úplne niečo iné.

Otvoriť galériu

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, nj, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Ukrajina sa chystá na niečo prelomové: Veľké zmeny sa dotknú celej krajiny
Parlament bude mať v stredu ceremóniu so 150 zvolenými poslancami.
Poslanci sa venovali návrhu na prijatie uznesenia: Reagovať má na začlenenie nového práva do Charty základných práv EÚ
Predseda ruskej Štátnej dumy Viačeslav Volodin
Šéf ruskej dumy šokoval najnovším vyhlásením: Slová o svetovej VOJNE a SATANOVI
Vykurovanie
Dobrá správa pre obyvateľov Žiaru nad Hronom: Odstávka je na konci!
Princ George prišiel na svet 23. júla v roku 2013.
Foto
Princezná Kate musela po pôrode prekusnúť horkú pilulku: Pravidlo, ktoré ju ranilo
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Shengen nie je podľa Blanára úplne funkčný: Nelegálna migrácia si vyžaduje riešenie
Desať miliárd eur z kohézneho fondu Európskej únie (EÚ) považuje predseda vlády SR Robert Fico za "obrovskú pomoc".
Robert Fico považuje miliardy eur z fondu EÚ za obrovskú pomoc: Pri tomto najmä pomôžu!
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová
So škodami po záplavách pomôže Únia: K miliónom z fondov sa dostane aj Slovensko!
Niektoré okresy na Slovensku zasiahnu prívalové povodne! (Ilustračné foto)
SHMÚ varuje: Hrozia ďalšie povodne! Tieto okresy sú v ohrození
Ilustračné foto.
Ako zistiť, že je niekto ALKOHOLIK: 8 varovných príznakov! TAKTO ho identifikujete
Protest proti ministerke Šimkovičovej v Bratislave.
Foto
Proti Šimkovičovej protestovali v 14 mestách Slovenska: Hanba! Kričali rozhnevaní umelci
Myšlienku pracovať v štruktúrach trnavského klubu Škrtel stále nezavrhol.
Foto
Reakcia Trnavy na príchod Škrtela do DAC: Náš klub si je plne vedomý sklamania...