Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.02.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Po uši zamilovaná misska Šebestová s priateľom Gyimesim nasadili raketové tempo: Spoločné bývanie?!

Nasadili raketové tempo?! Krásna misska Magdaléna Šebestová (38) je už pár mesiacov znova zamilovaná, keď po jej boku zakotvil politik György Gyimesi (41). Zákonodarca mamičke dcérky Ninky (6) učaril natoľko, že brunetka žiari šťastím a je jasné, že po boku sympaťáka je spokojná.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Dôkazom toho je aj fakt, že spolu trávia každú voľnú chvíľku a podľa nedávnych príspevkov, o ktoré sa Magda podelila, je jasné, že zaľúbenci sa k sebe túlia aj po nociach. Zdá sa, že zamilovaná dvojica nasadila závratné tempo a nie je vylúčené, že čoskoro sa dočkajú ďalšieho levelu, a nakoniec stavia na pohodlie spoločného domova.

Šebestová má za sebou nejeden vzťah s prominentnými a vplyvnými mužmi a inak tomu nie je ani teraz. Momentálne totiž znova zakotvila pri známej tvári, keď sa dala dokopy s politikom a poslancom za strana OĽaNO Györgym Gyimesim. K tomu sa túli už pár mesiacov a zdá sa, že dvojica hodila opatrnosť za hlavu a do novej lásky sa vrhli naplno a nedávajú si žiadne mantinely.

Nedávno sa totiž Šebestová pochválila „svojím mužom“, s ktorým trávila neskorý večer a bolo jasné, že zaľúbenci spolu prežívajú nielen dni, ale aj noci. Mamička šesťročnej Ninky, ktorú má s futbalistom Jánom Ďuricom, teda zvolila rýchle tempo, a aj napriek sklamaniu v láske dáva do toho očividne všetko. Je teda zrejmé a viac ako pravdepodobné, že dvojica nakoniec pokročí o ďalší level a kvôli neustálemu pendlovaniu z jedného bytu do druhého sa môže stať, že nakoniec zakotvia v jednom spoločnom hniezdočku.

Otvoriť galériu

Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na dvojicu. Napriek tomu, že misska zvolila taktiku mlčania a na naše otázky neodpovedala, politik s tým problém nemal. „Je to presne také isté ako u všetkých ostatných ľudí, že keď im je dobre, tak sú spolu. Skúšame tráviť ten čas spolu vtedy, keď spolu môžeme byť a niekedy to je aj o večeroch, lebo ona je vyťažená a ja takisto,“ vysvetlil Novému Času Gyimesi. Je očividné, že ten si spoločnosť jednej z najkrajších žien nášho šoubiznisu užíva.

Očarila ho telom aj mysľou

Len nedávno totiž absolvovali nielen spoločnú lyžovačku, ale ako sa zdá, obaja sa posunuli tak ďaleko, že nového partnera už predstavili aj svojim ratolestiam, keďže Gyimesi má rovnako ako Magda jedno dieťa. Pred pár týždňami tiež brunetka strávila víkend v Györgyho spoločnosti a s dvojicou si chvíle oddychu užívala aj jej dcérka Ninka.

K snímke spokojného tria nezabudla Šebestová napísať aj veľavravný komentár: „Život ide ďalej,“ pridala aj ikonku srdiečka a je možné, že politik našiel čo hľadal. „V prvom rade je Magda úžasná a starostlivá matka a navyše je aj atraktívna a pracovne úspešná žena, a to je niečo, čomu by mal podľahnúť každý muž,“ povedal nám nedávno s tým, že dvojicu mal zoznámiť ich spoločný známy.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Danka Barteková a ženích Patrik Hrbek
Foto
Krásna nevesta Danka Barteková: Túžim už len po jednej veci!
Muž v obci Čáry pestoval doma marihuanu, zadržali u neho aj zbrane
Foto
Policajti v obci Čáry vykonali domovú prehliadku: Nestačili sa čudovať! Aha, čo všetko našli
Český premiér Petr Fiala.
Drsné slová Fialu: Ak sa stane TOTO, pre Česko to bude najväčšie nebezpečenstvo do roku 1989
Depardieu pre chorobu žiada o odklad súdneho procesu-
ZVRAT v prípade sexuálneho útoku známeho herca: Súd sa NEKONAL! Čo sa stalo?
Neuveriteľný úlovok. Bedľa bola veľká ako dáždnik.
FotoVáš Tip
Michal s mamou ešte len začínali hubačku, ich prvý úlovok vám vyrazí dych: Veď tá je veľká ako dáždnik!
Ako rozlíšiť bežný a čierny kašeľ
Na Slovensku sa šíri nákazlivý čierny kašeľ: Na TIETO príznaky si dajte pozor
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Odvolávanie Šimkovičovej: TÍTO poslanci Hlasu nevedia, ako budú hlasovať!
Ilustračné foto.
Foto
Krvavá VRAŽDA medzi poľovníkmi: Zabil Roland kolegov kvôli nezhodám?! Obyvatelia sa boja o život
(ilustračné foto)
Policajné násilie v Košiciach?! Poslanci preverovali medializovaný prípad
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová sa zbavila Mateja Drličku.
Opozícia: Ministerka Šimkovičová by mala byť odvolaná, škodí kultúre
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj prvýkrát pricestoval do TEJTO krajiny! Čo má ukrajinský prezident v pláne?
Péter Szijjártó, Martina Šimkovičová.
Maďarská vláda si posvietila na jazykový zákon z dielne rezortu kultúry: Pozrite sa, čo tvrdí!