Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.03.2022 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Desivá spoveď Ukrajinky o bombardovaní, úteku a boji o holý život: Martina rozplakala celé Teleráno!

Hrôza, ktorú si ani nevieme predstaviť! Aj takto sa momentálne cíti mladá Ukrajinka Martina (20), ktorá ešte pred týždňom viedla normálny študentský život v Kyjeve.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii
Po úvodnom bombardovaní sa len s pár vecami v taške ukryla v garáži, odkiaľ potom utiekla na Slovensko, aby si zachránila holý život. Jej úprimná a šokujúca spoveď v Teleráne, ako prežila bombardovanie, útek a boj o život, priniesla do štúdia také silné emócie, že sa slzám neubránil nikto. Jej srdcervúce slová paralyzovali najmä moderátorku Kvetku Horváthovú (45), ktorá zo seba nevedela dostať ani slovo. Situáciu zachraňoval jej kolega Tomáš Juríček (32), ktorým rovnako zmietali silné emócie a záverečné slová takmer nedopovedal. 

Martina sa včera objavila v relácii Teleráno, aby všetkým priblížila hrôzy, o ktorých si nemyslela, že ich niekedy zažije. Mladá študentka, ktorej rodičia žijú šesť rokov na Slovensku, no ona sa rozhodla pre školu v Kyjeve, sa v osudné ráno prebudila do paniky a strachu. „To ráno som vstala skôr ako zvyčajne, ani neviem prečo, ale strašne ma bolela hlava a ležala som na posteli a len tak pozerala do izby. Zrazu som okolo piatej ráno začula výbuch, ani som hneď nechápala, o čo ide, len som vyskočila z postele,“ povedala brunetka, ktorá hneď prvými slovami odrovnala nielen televízny štáb, ale aj moderátorskú dvojicu.

Tá hneď od začiatku jej rozprávania zostala ako skamenená a len s úžasom počúvala jej spoveď. „O pár minút prišiel ďalší výbuch a vtedy som vedela, že sa mi to nezdá,“ pokračovala Ukrajinka, ktorá kontaktovala svojich rodičov u nás. „Povedali mi, že nemám panikáriť, ale v takýchto situáciách je ťažké nepanikáriť. Vedela som totiž, že Rusi na nás zaútočili,“ povedala študentka, ktorá si všetky informácie zisťovala na internete a následne sa neubránila panike, slzám a aj strachu. Aby si zachránila holý život, musela siahnuť na dno svojich síl a už večer smerovali jej kroky do garáže pod bytovkou, kde mali aj so susedmi úkryt. „Ľudia panikárili, snažili sme sa byť pokojní aj žartovať, ale verte tomu, že to nikomu nepomáhalo. Prvú noc sme sa strašne báli a mne osobne bolo veľmi ťažko, lebo som tam bola sama a uvedomila som si, že keď sa niečo bude diať, každý bude myslieť na seba a svoju rodinu, no ja som bola sama,“ priznala Martina.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Disease X new pandemic pathogen virus - 3d rendered image. Abstract background. Virus, pathogen, bacteria, biotechnology, bacterium, biolaboratory, new X disease, brain illness concept. Microscopic SEM (TEM) hologram view. Medical research technology.
Potvrdené! V krajine objavili PRVÝ prípad nákazy nového variantu nákazlivého vírusu
Boráros je známy viacerými kontroverziami, ktorými si počas svojej bohatej kariéry prešiel.
Gábor Boráros na kolenách: Kariéra v troskách, snúbenica ušla za známym kaderníkom!
Vážna nehoda kamióna s autobusom pri Partizánskom! Cesta je neprejazdná
Pre majiteľov vozidiel s ventilátorovými dýzami alebo mikrodýzami je najefektívnejším spôsobom čistenia upchatých dýz použitie stlačeného vzduchu.
Foto
Oprava pokazených ostrekovačov: Známy TRIK môže pomôcť aj uškodiť!
Baby - Human Age, Newborn, Babies Only, 0-1 Months, Human Hand
Veľké pátranie: Z pôrodnice UNIESLI predčasniatko! Má len 17 dní a potrebuje lekára
Výstavba rýchlostnej cesty R2 medzi Kriváňom a Mýtnou
V Kriváni začali s odstraňovaním skládky: Výstavbu R2 to poriadne predraží!
Rakúsky spolkový prezident Alexander Van der Bellen
Aktualizované
Rakúsko bude mať novú vládu: Pozrite sa, koho prezident poveril jej zostavením
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Šutaj Eštok: V kauze zmieru s Babišom nie je žiadna politická dohoda
Asi 200 ľudí stálo v zástupe hodiny bez pohnutia.
Váš Tip
Hrozivá situácia v Tatrách: 200 ľudí na hodiny uviazlo v dlhom zástupe! Na náročnej trase čakali do noci
Ilustračné foto
RAZIA pred obchodným domom v Bratislave: Na mieste sa hemžili policajti! Čo sa to deje?
V RTVS už čoskoro nastanú veľké zmeny.
Neúplná Rada STVR má problémy: Nemôžu plnohodnotne vykonávať činnosť
Robert Fico počas tlačovej konferencie po summite lídrov Slovenskej republiky, Srbska a Maďarska.
Aktualizované
Robert Fico o migrácii: EÚ nepotrebuje kvóty, ale ochranu vonkajších hraníc