Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.03.2022 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Nespokojná Mirka v šou Svadba na prvý pohľad: Prečo ženích Matej tak tlačí na pílu?!

Nevie si zvyknúť na jeho nátlak! Šou Svadba na prvý pohľad je v plnom prúde a inak tomu nie je ani vo vzťahu tretieho páru Mirky (34) a Mateja (33).

Dvojica si totiž bude užívať svoje medové týždne, kde však hneď od začiatku príde k nemalým problémom. Statný záchranár je totiž svojou nevestou očarený natoľko, že jeho náklonnosť je priam nátlaková, čo sa Mirke rozhodne páčiť nebude. 

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Matej a Mirka sa pasujú s problémami už od začiatku, keď iskra preskočila len z jednej strany. Zatiaľ čo pedagogička svojho vysneného princa nedostala a dokonca o tom aj otvorene hovorila pred kamerami, záchranár, naopak, neskrýval nadšenie. Jeho nevesta si ho totiž získala hneď prvým pohľadom a zdá sa, že ich vzťah berie od začiatku príliš vážne a hrnie sa doň po hlave. Už prvú svadobnú noc budú hrdličky v rozpore. „Pekná je. Však nevidela si na mne? Keď prišla, hovoril som - wow. Som ani nespal, aby som sa neprevaľoval, nechrápal, neškrípal zubami. Tak som sa len tak otočil, ležal a bol ticho ako muška,“ opíše pocity svojej mame Matej.

Na rozdiel od neho Mirka si zrejme uvedomila, že bezhlavý experiment bol nepremyslený a zrejme ho už aj ľutuje. „Mne tak napadlo večer, že ja som zaspávala, no ja nie som na toto zvyknutá, a to mám tridsať dní s chlapom žiť? Chápeš? Už nemáš svoj priestor. A zrazu je tam voľakto druhý a on neodíde, nepôjde domov... To musím ešte voľajako spracovať,“ prezradí Mirka. Tu sa však jej nespokojnosť nekončí. „On už ma volá na Kysuce, že neviem, kde to majú tú chatu, že tam mi to ukáže. Potom na výlet do Košíc, už rieši, kedy pôjdem, kedy prídem, aby ma zoznámil s kamošmi. A ja sa z toho cítim trošku nesvoja,“ prezradí Monika v ďalšej epizóde relácie.

„On už rieši, čo budeme rozprávať vnúčatám, ako sme sa spoznali. A áno, že budeme bývať v Trnave. Už sa ma pýtal, aký nábytok sa mi páči a že kachličky vyberie. Proste to je také moc... Hŕŕ... Ja ho potrebujem spoznať, aby som zistila, že čo a ako. Skôr sa bojím toho, že keď bude takýto násilný, tak ma odstraší,“ povie na záver čerstvá mladomanželka a bude zrejmé, že nezhody si bude uvedomovať aj záchranár. ,,Je to cítiť, že moja náklonnosť k nej je väčšia. Je, nepopieram to, a možno mi chýba, že z jej strany je to také trošku chladnejšie,“ prizná Matej. Či sa im nakoniec podarí nájsť spoločnú reč, uvidíte už zajtra večer na Markíze.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tomášovi hrozí v prípade dokázania viny 25 rokov väzenia až doživotie.
Foto
Jozefa († 70) a Vieru († 69) mal zavraždiť vlastný syn: Podrezal otca a udusil matku?! Strašné, čo sa dialo v dome hrôzy
Na miesto priletel záchranársky vrtuľník, žiaľ, zbytočne.
Tragická SMRŤ robotníka († 36) vo výkope: Vyhrabávali ho takmer HODINU! Smutné priznanie hasiča
Payne mal už v minulosti problémy s užívaním návykových látok.
Foto
Mrazivé POSLEDNÉ chvíle pred smrťou Liama Payna († 31): Znepokojivý telefonát na núdzovú linku a...
Helio môže byť na svoju prácu patrične hrdý.
Foto
Brazílčan za 21 rokov vybudoval mestskú džungľu: Padne vám sánka, koľko stromov SÁM vysadil!
Hlava štátu doteraz najvýraznejšie skritizovala kabinet Roberta Fica.
Foto
Štátne inštitúcie si v čase konsolidácie kráľovsky PRILEPŠIA: Prezidentský palác, SIS a... Ako to vysvetľujú?!
Prezident USA Joe Biden
Prišiel čas UKONČIŤ vojnu v Gaze, vyhlásil Biden: Do Izraela má namierené šéf americkej diplomacie
Lídri EÚ počas summitu EÚ v Bruseli.
Lídri vyzývajú Európsku komisiu na zmeny v nelegálnej migrácii: Žiadajú NALIEHAVÉ návrhy
Female scientist working in the CDC laboratory.
Vedcom sa podarilo čosi nevídané: Podarí sa oživiť dávno vyhynutý druh? Vo veci nastal kľúčový posun
Národná galéria v Londýne.
Útoky klimatických aktivistov pokračujú: Národná galéria v Londýne koná, s týmto sa tam už nedostanete
Na snímke ukrajinská špecialistka na odmínovanie Naďa Kudrjavcevová, ktorá pracuje pre Švajčiarsku nadáciu pre odmínovanie počas konferencie o odmínovaní Ukrajiny vo štvrtok 17. októbra 2024 v Lausanne vo Švajčiarsku.
Ukrajina sa stala najviac zamínovanou krajinou na svete: Desivé prognózy! Pomôcť chcú DESIATKY štátov
Chudnutie (ilustračná fotografia).
Prekvapivé zistenia vedcov: Lieky na chudnutie môžu pomôcť aj pri ďalšom probléme! Má to ale háčik
Útočník z aš-Šabábu sa odpálil v hlavnom meste Somálska.
Okamihy hrôzy v Somálsku! Útočník sa ODPÁLIL v hlavnom meste: Zomierali nevinní