Potrebujeme:
-cestoviny
-lososa
-olivový olej
-1 balíček strúhaného parmezánu
-1sladkú smotanu
-1 cibuľu
-korenie podľa chuti (mleté čierne, stredomorské)
-soľ
Postup:
Cestoviny vložíme do vriacej vody a varíme podľa návodu. Lososa osolíme, okoreníme. Na panvici rozpálime trochu oleja a vložíme do panvice lososa. Opečieme z oboch strán. Potom dáme z mäska dolu kožu a vidličkou drobíme v panvici mäsko na malé kúsky.
Na ďalšej panvici osmažíme nakrájanú cibuľku dosklovita a potom pridáme kúsky lososa. Premiešame, necháme minútu-dve prepiecť a postupne pridávame smotanu podľa odhadu (aby nebola zmes príliš hustá). Za stáleho miešania pridáme postrúhaný parmezán (balíček). Na záver vysypeme do panvice cestoviny a premiešame. Hotové jedlo dáme na tanier a posypeme parmezánom.