Ihro je cukráreň, ktorá ako jediná v hlavnom meste nevystriedala majiteľku. Emília (79) si pomoc Dominiky s marketingom náramne cení. Dokázali skĺbiť ducha tradícií s modernými prvkami. Ako? Emília odoberá Nový Čas od roku 1991 a zaužívala si, že medzi dohliadaním na chod cukrárne si prečíta aktuálne číslo a so zákazníkmi na aktuálne témy často diskutuje.
Emília dlhé roky pracovala v Strednom odbornom učilišti elektrotechnickom a robila šéfku personálno-sociálnej práce. Po prevrate to tam podľa jej slov už prestalo byť záživné a hľadala zmenu. Napokon ju oslovila jedna ošarpaná budova, v ktorej chcela rozbehnúť rodinný biznis.
„Riaditeľ verejnoprospešných služieb bol šokovaný, pýtal sa, čo chcem robiť v tých plesnivých priestoroch,“ zaspomínala a dodala: „Povedala som, že to opravím a budem tam mať čajíky, cukríky či kávu.“ O priestory oficiálne požiadala na deň presne pred 30 rokmi. „Opýtala som sa muža, či mi tam nepristaví kuchyňu. Spravil to a 17. decembra 1992 sme otvárali,“ opísala hektické začiatky. Zákazníkom však chcela navodiť pohodovú atmosféru, a tak okrem pekného vybavenia chcela, aby sa tam cítili ako doma. Káva, až 40 druhov rôznych koláčov oslovujú aj klientov aj dnes.