Jedálniček majú internacionálny, ponúkajú doslova z každého rožka troška. Okrem tradičných morských plodov však v ponuke figurujú aj slovenské jedlá ako kapustnica či guláš. „Máme Španielov zo severu, ktorí ku nám chodia vyslovene na kapustnicu a veľmi im chutí. Aj teraz si ju objednali na Vianoce,“ usmial sa šikovný šéf, ktorý používa vlastnoručne nakladanú kyslú kapustu a nimi vyúdenú krkovičku, klobásy a slaninu.
Dokonca v reštaurácii zvykne variť aj halušky s kozím syrom, ktoré sa tiež tešia obľube. Nezameriavajú sa však na turistov, ale na domácich a cudzincov, ktorí si tam zakúpili apartmány. „Po covidovom období sme sa vrátili do starých koľají, leto sme mali vydarené. V decembri si oddýchneme a posledný deň v roku chystáme silvestrovskú párty,“ uzavrel.