Spoločnosť vyrába v prenajatom objekte v Boleráze od roku 1993 napríklad pudingy či dezerty v prášku. Keďže tento objekt už neposkytuje ďalšie možnosti na rozšírenie kapacity a zvýšenie produktivity, spoločnosť sa podľa neho rozhodla tento závod zatvoriť. Sortiment, ktorý produkovali v Boleráze, sa bude ďalej vyrábať v iných závodoch spoločnosti.
Situácia v maloobchode s potravinami je podľa Debreckého v uplynulých rokoch čoraz náročnejšia z hľadiska cien i nákladov, čo významne zvyšuje tlak na výrobnú problematiku.
"Toto veľmi ťažké rozhodnutie nevrhá žiadne zlé svetlo na kvalitu práce a nasadenie zamestnancov bolerázskeho závodu. Výrobcovia potravín sú v posledných rokoch pod čoraz väčším ekonomickým tlakom, najmä v dôsledku pandémie COVID-19 a ostrej konkurencie na trhu. Aby spoločnosť mohla byť so svojimi výrobkami naďalej udržateľne konkurencieschopná, musíme zvýšiť efektívnosť výrobného procesu, čo, žiaľ, v tomto konkrétnom objekte nie je možné," vysvetlil Debrecký.