Konflikty pre jedlo
Keďže relácia nevychádza - podobne ako väčšina ostatných šou - zo zahraničnej licencie, jej tvorcovia majú úplnú voľnosť pri jej nakrúcaní. A podstupujú tak riziko, že v niečom prestrelia. „Čo sa týka citlivých tém, tak často máme rozpor, keď točíme niečo s jedlom. Jedna časť tímu je toho názoru, že jedlom by sa nemalo hádzať a nemalo by sa využívať na takéto žarty, a druhá časť tímu by bola najradšej, keby to jedlo najradšej vybuchlo,“ smeje sa Adela.
„Myslím si, že párkrát sme prekročili hranicu, keď sme ani my neboli spokojní s tým, ako sme to urobili, ale pokiaľ hranicu neprekročíte, nezistíte, kde je,“ dopĺňa Dano, podľa ktorého hranicu určujú aj samotní hostia. Niekto skrátka znesie viac, iný menej a Adela s Danom priznávajú, že aj toto je moment, keď sa hašteria, komu koľko naložiť.
A trenice vznikajú, aj keď Dano príde s nejakým skvelým nápadom, ktorý „by si vyžadoval hollywoodsku produkciu a asi dva roky príprav, aj keď točíme za pár dní,“ podpichuje kolegu Adela. „Ja si osobne myslím, že žiadny dobrý nápad nie je nápadom, pokiaľ tam niečo nevybuchne, niekto nevzplanie alebo sa niečo nestane,“ hovorí so smiechom Dano.