Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2023 07:00 | Správy | Servis

Veľký letný HOROSKOP od veštkyne Zany: Ako sa vám bude dariť na poli lásky a koho potrápi zdravie?

Užívajte si leto, lásku a dbajte na svoje zdravie! Každý má v horoskope popísané čosi iné, ale vo všeobecnosti možno povedať, že leto praje láske. Kto stretne toho pravého partnera a koho čaká len krátky prázdninový románik? Kto môže očakávať žiadosť o ruku a kto sa má pripraviť na citové problémy? Kto si môže užívať leto bez obáv a komu naopak hrozí úraz?

Baran

21. 3. – 20. 4.

Vzťahy – neviažte sa emočne na niekoho, kto o to nestojí alebo vás využíva. To isté platí aj pre tých z vás, ktorí ste vo vzťahu, ktorý vám viac berie než dáva. Dámy, narodené po 27. marci môžu začiatkom augusta očakávať splnenie tajných snov, možné sú aj zásnuby alebo svadby. A páni v manželstvách - nekritizujte svoju polovičku kvôli malichernostiam a tiež dbajte na to, aby sa do vzťahu nevkradla nuda.

Zdravie – Od 8. do 17. júla sa nezdržiavajte v preplnených budovách, ale ani v čakárňach u lekárov a opatrne tiež na slnku, ktoré bude v plnej sile. Kolapsy hrozia tiež tým z vás, ktorí už poškodenie kardiovaskulárneho systému máte a liečite sa naň. Práve kombinácia tepla, liekov a nesprávnej životosprávy by vás mohla uprostred leta doviesť až na nemocničné lôžko! V auguste budete viac než inokedy vnímať negatívne energie, prichádzajúce od ľudí. Preto pozorne selektujte, s kým prichádzate do kontaktu!

Priaznivé dni: 12. a 25. júl, 4. a 11. august, 25. august

Kritické dni: 7. a 20. júl, 8. a 14. august, 24. a 29. august

 

Býk

21. 4. – 20. 5.

Vzťahy – ak ste v trvalom partnerstve, určite okolo 21. júla neflirtujte, váš vzťah by sa rozpadol. Tento aspekt platí pre Býkov narodených medzi 8. až 19. májom. Dámy, ktoré len nedávno nadviazali nové priateľstvo – tento vzťah sa v prvej polovici augusta pokazí. Nebude to však vašou vinou! Neriešte veci, na ktoré nedozrel čas a priateľa nepresviedčajte o svojej pravde. Sám príde za vami koncom mesiaca.

Zdravie – pre tých z vás, ktorí trpíte nadváhou je tu upozornenie, aby ste počas horúcich letných dní prešli na ľahkú stravu, vysoký pitný režim a dostatok pravidelného pohybu. Nadváha je vašou najväčšou prekážkou užívať si všetky radosti života! Apríloví Býci po operačných zákrokoch by nemali zabudnúť posilňovať imunitu dostatočným prísunom vitamínov. Tí z vás, ktorí máte dlhodobejšie problémy so zažívaním, vy pridajte od augusta do jedálnička viac cereálií, čerstvej zeleniny a orechov.

Priaznivé dni: 3. a 8. júl, 30. júl, 3. a 9. august, 12. august

Kritické dni: 1. a 10. júl, 24. a 28. júl, 2. a 18. august

Blíženci

21. 5. – 21. 6.

Vzťahy – súkromie Blížencov, narodených do 1. júna bude v júli podrobené skúške. Pôjde o človeka, ktorý sa vám vpletie do života a situácia sa môže dostať aj na úroveň nevery. Dôjde k hádke s partnerom, pričom jej dôsledky budete vnímať až do konca leta. Májoví páni, vy sa medzi 12. do 24. augustom vyhnite oslavám a firemným akciám. Mohli by ste podľahnúť osôbke, ktorej cieľom vôbec nie je pravá láska!

Zdravie – tí z vás, ktorí sa po 4. júli chystáte na dovolenku do zahraničia, buďte opatrní počas cestovania a neberte si so sebou priveľkú hotovosť. Zo zdravotného hľadiska vám odpočinok veľmi pomôže, ale je nutné, aby ste minimalizovali nepríjemné situácie, ktorým sa našťastie viete vyhnúť. V polovici augusta sa u poniektorých z vás zhorší trávenie, pričom vypäté obdobie začína plynúť po 18. auguste. Zahájte včas očistnú kúru, s dostatkom zeleniny a pridajte bylinkové čaje z medovky a zemežlče.

Priaznivé dni: 1. a 17. júl, 21. júl, 20. a 28. august

Kritické dni: 12. a 23. júl, 5. a 11. august, 22. august

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zana, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Antarktída skrýva stále svoje tajomstvá (ilustračné foto).
Foto
Záhada, ktorá nedá ľuďom spať: Aha, čo našli na snímke z Antarktídy! Veď TOTO tam nemá čo robiť
Ilustračné foto
Hasiči zasahujú pri požiari haly v Leviciach: Príčiny zatiaľ nie sú známe
Ilustračné foto.
2500 lekárov sa chystá opustiť svoje miesta ak... Exminister zdravotníctva ukázal prstom: Čia je to vina?
Minister obrany SR Robert Kaliňák
Kaliňák rokoval s Maďarmi o ochrane vzdušného priestoru: Slovensko strážia ich gripeny
Na Instagrame spojenom s týmto pseudonymom vystupuje žena v žiarivej červenej parochni s ofinou. Posledný príspevok na tomto účte bol zverejnený v septembri 2022.
Foto
Žena vyšla z domu celá od krvi: Z toho, čo tam našli policajti, im zostalo zle
Dopravná nehoda na D2 smerom do Čiech si vyžiadala zdržanie
Nehoda na diaľnici D2: Polícia hlási zdržanie v tomto smere
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin zúri, Nemci poriadne provokujú: Na to, čo vyrástlo pri Baltskom mori, okamžite reaguje
Na snímke poslanec Národnej rady (NR) Slovenskej republiky (SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) počas 19. schôdze parlamentu 3. októbra 2024 v Bratislave.
Aktualizované
Namiesto stability, hádky, chaos a ... Ostré slova Šimečku na adresu koalície: AHA, čo povedal
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Americký minister sa obrátil na Izrael s vážnou výzvou: Teraz je najlepší čas!
Janinej kolegyni sa v plote zasekol vták.
FotoVáš Tip
Kolegyňa poslala Jane fotku zo záhrady, tá si išla oči vyočiť: V plote sa zasekol... Takého vtáka nikdy nevidela!
Ukrajinský generálny prokurátor Andrij Kostin
Na Ukrajine padla ďalšia dôležitá hlava: Po výzve Zelenského okamžitý odchod
Prínosom nového grafikonu bude podľa ministra viac spojov na trati Bratislava - Košice
Nový grafikon o zmene vlakových spojení začne platiť ešte do konca tohoto roka: Na čo sa treba pripraviť?