Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2023 07:00 | Správy | Servis

Veľký letný HOROSKOP od veštkyne Zany: Ako sa vám bude dariť na poli lásky a koho potrápi zdravie?

Užívajte si leto, lásku a dbajte na svoje zdravie! Každý má v horoskope popísané čosi iné, ale vo všeobecnosti možno povedať, že leto praje láske. Kto stretne toho pravého partnera a koho čaká len krátky prázdninový románik? Kto môže očakávať žiadosť o ruku a kto sa má pripraviť na citové problémy? Kto si môže užívať leto bez obáv a komu naopak hrozí úraz?

Kozorožec

22. 12. – 20. 1.

Vzťahy – koncom júla vás prepadne pohodlnosť, vďaka ktorej budete akoby spomalení a nerozhodní. Najviac sa tento aspekt odrazí na partnerstve, ktoré budete prehodnocovať. Neočakávajte od svojej polovičky priveľa a vyhnete sa nečakanému sklamaniu. Decembrových pánov síce ľahké augustové flirtovanie nabije energiou, ktorá vám veľmi chýba, no zároveň ohrozí vaše partnerstvo. Konajte s rozvahou!

Zdravie – všetci Kozorožci majú v júli zvýraznené potiaže s očami, a tí z vás, ktorí sa chystáte podstúpiť lekársky zákrok, vy by ste mali vyčkať až do 3. augusta. Rýchle a stresujúce životné tempo vás bude počas leta oberať o časť potrebnej energie a preto venujte dostatočnú pozornosť zmenám, ktoré v rámci zdravia zaregistrujete. Pri akomkoľvek probléme vyhľadajte lekára, aj keby ste mali pocit, že to nie je nutné. A dobrý spánok si zabezpečíte pridaním levanduľového oleja do večerného kúpeľa!

Priaznivé dni: 6. a 16. júl, 20. júl, 8. a 26. august

Kritické dni: 8. a 22. júl, 6. a 23. august, 31. august

 

Vodnár

21. 1. – 20. 2.

Vzťahy – trvalé partnerstvá zaznamenajú medzi 5. a 18. júlom silné citové výbuchy, ktoré sa však skončia priaznivo pre ďalší vývoj vzťahu. Pre dámy, ktoré sa narodili do 3. februára je tu výstraha – v auguste o svoju lásku môžete prísť. Tento aspekt je dôsledkom vašej nerozvážnosti z nedávnej minulosti, pričom však existuje malá nádej na záchranu vzťahu. Voľte veľmi priame a jednoduché slová!

Zdravie – všetku energiu, ktorú počas leta budete pociťovať akoby navyše, vložte do každodenných dlhších prechádzok. Pohyb je v tomto prípade tým najlepším lekárom. V druhej polovici júla sa vyhnite klasickým masážam a cvičeniu v posilňovni. Januárových pánov môžu koncom augusta potrápiť bolesti hlavy, ktoré môžu byť signálom k zhoršujúcemu sa stavu srdcovocievnych ochorení. Snažte sa zdravotné problémy najskôr riešiť alternatívnou medicínou, medikamenty by mali prísť na radu až ako posledné.

Priaznivé dni: 2. a 4. júl, 7. a 9. júl, 18. a 23. august

Kritické dni: 13. a 21. júl, 25. júl, 3. a 9. august, 21. august

 

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Vzťahy – v júli v oblasti lásky zavládne prímerie, a po zvyšok leta si môžete vychutnávať relatívnu stabilitu vo vzťahu. Tento aspekt však neplatí pre Ryby narodené medzi 26. februárom a 5. marcom. Vám do vzťahu vstupujú okrem nervozity a podozrievania aj iné osoby. Hoci pôjde o priateľov či príbuzných, vyvolá to ešte zložitejšie situácie, ktoré sa vám na konci augusta začnú vymykať z rúk!

Zdravie – vyhýbajte sa chladnej vode, nijako by vám neprospela. Pokiaľ si dovolenku ešte len plánujete, tak radšej choďte do hôr ako k moru. Marcové Ryby by mali počas celého leta vylúčiť z jedálnička červené mäso - nahraďte ho rybami. Výraznejšie zhoršenie zdravia zaznamenajú najmä februárové dámy okolo 21. augusta. Pravdepodobne sa nevyhnete vírusovým ochoreniam, ale tiež angínam či zápalu priedušiek. Aj preto by ste mali jednoznačne odolať zmrzlinám, priveľmi chladeným nápojom a minerálkam!

Priaznivé dni: 18. a 28. júl, 1. a 10. august, 31. august

Kritické dni: 15. a 19. júl, 25. a 30. júl, 17. a 19. august

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zana, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj reaguje na dôkazy o vojakoch KĽDR na Ukrajine: Výzva pre spojencov!
Na snímke Miguel Gutierrez (vľavo) z Girony strieľa úvodný gól za chrbát brankára Dominika Takáča (vpravo) z ŠK Slovan Bratislava.
Foto
Girona FC - ŠK Slovan ONLINE: Belasí naďalej bez bodu, prehrali aj tretí duel
Antarktída skrýva stále svoje tajomstvá (ilustračné foto).
Foto
Záhada, ktorá nedá ľuďom spať: Aha, čo našli na snímke z Antarktídy! Veď TOTO tam nemá čo robiť
Ilustračné foto
Hasiči zasahujú pri požiari haly v Leviciach: Príčiny zatiaľ nie sú známe
Ilustračné foto.
2500 lekárov sa chystá opustiť svoje miesta ak... Exminister zdravotníctva ukázal prstom: Čia je to vina?
Minister obrany SR Robert Kaliňák
Kaliňák rokoval s Maďarmi o ochrane vzdušného priestoru: Slovensko strážia ich gripeny
Na Instagrame spojenom s týmto pseudonymom vystupuje žena v žiarivej červenej parochni s ofinou. Posledný príspevok na tomto účte bol zverejnený v septembri 2022.
Foto
Žena vyšla z domu celá od krvi: Z toho, čo tam našli policajti, im zostalo zle
Dopravná nehoda na D2 smerom do Čiech si vyžiadala zdržanie
Nehoda na diaľnici D2: Polícia hlási zdržanie v tomto smere
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin zúri, Nemci poriadne provokujú: Na to, čo vyrástlo pri Baltskom mori, okamžite reaguje
Na snímke poslanec Národnej rady (NR) Slovenskej republiky (SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) počas 19. schôdze parlamentu 3. októbra 2024 v Bratislave.
Aktualizované
Namiesto stability, hádky, chaos a ... Ostré slova Šimečku na adresu koalície: AHA, čo povedal
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Americký minister sa obrátil na Izrael s vážnou výzvou: Teraz je najlepší čas!
Janinej kolegyni sa v plote zasekol vták.
FotoVáš Tip
Kolegyňa poslala Jane fotku zo záhrady, tá si išla oči vyočiť: V plote sa zasekol... Takého vtáka nikdy nevidela!