Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.07.2023 00:00 | PR články
PR článok

Práca v Kauflande? Tu sú jej najväčšie výhody

Vytvoril takmer 7500 pracovných miest po celom Slovensku. Je nielen úspešným predajcom potravín, ale už roky patrí medzi najlepších zamestnávateľov u nás. Ako dobre ho poznáte?

Základom úspechu tohto známeho reťazca sú najmä spokojní zamestnanci. Takí, ktorí majú zaplatenú každú jednu odpracovanú minútu a na svojho zamestnávateľa sa môžu spoľahnúť aj v tých najnáročnejších chvíľach. Ukázalo sa to nedávno. Kaufland počas pandémie z vlastnej iniciatívy pristúpil k viacerým opatreniam aj nad rámec platnej legislatívy. Okrem iného, pracovníkom nad 65 rokov umožnil zostať doma s plnou náhradou ich bežnej mzdy. V regiónoch zase zamestnal ľudí, ktorí prišli zo dňa na deň o prácu. To však zďaleka nie je všetko.

Otvoriť galériu

Kancelária alebo home office? Vyberte si!

Hoci by sa mohlo zdať, že home office je už bežnou súčasťou našich pracovných životov, mnoho firiem s týmto nastavením stále bojuje. Je to totiž v prvom rade o dôvere. „Našim kolegyniam a kolegom veríme a snažíme sa im vyjsť čo najviac v ústrety, preto väčšine administratívnych pozícií ponúkame home office. Sami si tak môžu regulovať, koľko chcú pracovať z domu a koľko v kancelárii,“ potvrdzuje A. Kulaviak.

Potrebujete si svoj pracovný deň načasovať viac podľa seba? Nech sa páči! V Kauflande je aj toto možné – flexibilný pracovný čas poznajú nielen v centrále či administratíve, ale tiež priamo v predajniach. Nie je to vždy jednoduché, no starostlivosť o deti, vzdelávanie sa či venovanie sa záľubám je vďaka tomu odrazu oveľa ľahšie.

Za mimoriadne dôležité spoločnosť považuje aj skĺbenie profesionálneho a súkromného života v duchu work-life balance. „Ženy, ale aj muži, stále častejšie využívajú možnosť pracovať na skrátené úväzky. Vďaka tomu sa dokážu lepšie venovať svojim rodinám či iným aktivitám, ako je štúdium alebo šport,“ vysvetľuje Andrej Kulaviak, Vedúci oblasti náboru a zamestnaneckých vzťahov spoločnosti Kaufland Slovensko.

Mimochodom, takéto pozície s prispôsobenou pracovnou dobou využilo v rokoch 2020-21 skoro 40 % zamestnancov pracujúcich na trvalý pracovný pomer. A to rozhodne nie je málo!

Otvoriť galériu

Aké benefity majú naozaj zmysel?

Napríklad také, ktoré podporia vaše zdravie. Pravidelné ovocné štvrtky a pravidelné vitamínové balíčky v Kauflande už všetci dobre poznajú. Veľmi obľúbená je aj Multisport karta – ani tá nesmie v balíčku výhod chýbať.

Máte deti? Potom určite viete, aké môže byť leto náročné. Zamestnanci s trvalým pracovným pomerom preto majú k dispozícii letný tábor, a to so štedrým príspevkom od zamestnávateľa. Za posledné tri roky sa ho zúčastnilo takmer 400 detí z celého Slovenska.

Vítanou podporou pre rodičov je tiež dovolenka nad rámec zákona, tzv. sabatikal. Rodinám spoločnosť pomáha finančnými príspevkami pri narodení dieťaťa, rodičom samoživiteľom poskytuje jednorazový príspevok. Pri nástupe do školy každého žiaka čaká užitočný balíček so školskými pomôckami.

Otvoriť galériu

Ďalšie výhody:

Príspevok k svadbe, narodeniu dieťaťa či pracovnému jubileu
Finančný príspevok za udelenie Jánskeho plakety
Vianočné balíčky
Zľavy u partnerov reťazca
Darčekové poukážky
Vernostná dovolenka
Široká škála vzdelávacích aktivít, vrátane jazykových kurzov
Spoločenské a športové aktivity (maratón, športový deň, vianočný večierok, teambuildingy)
Referral program (finančná odmena za odporúčanie nového zamestnanca)
Bezplatné fitnesscentrum a rodičovská miestnosť v centrále
Pravidelné zhodnocovanie platu

Túžite po kariére? Tu vás podporia

V spoločnosti Kaufland sa môžete stať manažérom už za jeden rok. Mnohí pracovníci prevádzky obchodu dnes pracujú na vysokých postoch v manažmente. Stačí, ak ste šikovní a ochotní ďalej sa vzdelávať. Okrem klasických pozícií v centrále, administratíve či prevádzke sa môžete uplatniť napríklad aj v účtovníctve, IT sektore alebo dokonca v stavebníctve. Viac informácií o voľných pozíciách nájdete na www.kariera.kaufland.sk.

Potrebujete pomoc s hľadaním letnej brigády? V Kauflande si smeny zvládnete nastaviť tak, aby vyhovovali vašim aktuálnym potrebám. A navyše máte nárok aj na viaceré zamestnanecké benefity. Rovnakú šancu na prácu majú všetci - dôchodcovia, ľudia so špeciálnymi potrebami i študenti. Tak čo, máme tu nejakých budúcich kolegov?

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
V zahraničí zadržali Čecha! Zobrali mu mobil a nik NEVIE, kde je: Zvláštne okolnosti
Teherán, hlavné mesto Iránu.
V Iráne obesili 4 ľudí: Zvláštne, za čo prišli o život
Petr Fiala, Matúš Šutaj Eštok.
Šutaja Eštoka mrzia vyjadrenia Petra Fialu: Českému premiérovi posiela ODKAZ
Trnavskí policajti v krátkom čase vypátrali dva ukradnuté bicykle aj páchateľov.
Zlodeji v Trnave KRADLI priamo pod kamerami: Polícia ich vypátrala, no potom... Okamžitý telefonát záchranárom!
Diddy usporadúval večierky vo svojom luxusnom sídle.
Desivá SPOVEĎ Diddyho trénera: Sexuálna HRAČKA pre celebrity?! Príšerné DETAILY
Na snímke obžalovaný Marián Magát prichádza na pojednávanie na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku 23. októbra 2024.
Aktualizované
Marián Magát je vinný z extrémizmu: Ide do basy! Takýto TREST mu uložil súd
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Nabrúsený Orbán: Vieme, že nás chcú prinútiť vstúpiť do vojny!
Ruský prezident Vladimir Putin gestikuluje počas druhého dňa summitu skupiny BRICS v Kazani.
Pri jeho slovách všetci zbystrili: Putin o NOVOM multipolárnom svetovom poriadku
Každé zvýšenie minimálnej mzdy pomôže najmenej zarábajúcim.
Erik Tomáš prezradil DETAILY zvyšovania minimálnej mzdy! Sledujte, o koľko porastie
Imro sa stal majstrom sveta na nedávnej súťaži v Trnave aj držiteľom rekordu.
FotoVáš Tip
Slovenský silák udivuje vzhľadom aj výkonom: Imro súťaží len rok, už sa stal majstrom sveta a pokoril aj rekord!
18 years old guy defends himself with his palm isolated
Správa o boji proti obchodovaniu s ľuďmi zhodnotila Slovensko: Aha, čo nám vyčíta
Kandidát na prezidenta Donald Trump.
Podpásovka pred voľbami?! Exšéf Trumpovho štábu vytiahol zarážajúce správy