Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.08.2023 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Životní partneri zo seriálu Dunaj: Päť rokov našej lásky! Čo na seba Jablonský a Spáčová prezradili?

Spoznali sa na banskobystrickom konzervatóriu, no dokopy sa dali až počas štúdia na bratislavskej VŠMU. Sú spolu už päť rokov a zhodou okolností obaja dostali úlohu v markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám. Jakub Jablonský (28) a Kristína Spáčová (25) nám prezradili, čo spolu najradšej robia, aj to, kto doma viac varí.

„Tým, že sme sa poznali už od strednej, bol šok, že sme sa dali dokopy. Mala som najprv pocit, že sme úplne rozdielni, ale postupne som zistila, že sme si veľmi podobní, čo sa týka záľub a životných hodnôt.“ Jakubovi sa páčila zase jej spontánnosť.

„Raz večer som jej povedal, aby sme išli len tak do Viedne a nenamietala. Bicyklovali sme sa tam do šiestej rána a odtiaľ som ju odprevádzal na prvú hodinu. To bolo vlastne také naše prvé rande.“

Jakub viac varí

Bývajú spolu od začiatku vzťahu. „Pritrela som sa do jeho internátnej izby, kde sme boli piati,“ smeje sa Kristína a jej priateľ ju dopĺňa: „Bola to inak izba pre dvoch. Spali sme na posteli, ktorá bola pre jedného, na vedľajšej zas Erik Žibek s priateľkou. Stále sme tam mali aj nejakých chudákov, ktorí sa pri nás striedali, lebo nikto nevydržal bývať s dvomi pármi.“

Dnes už majú prenajatý byt a o domácnosť sa starajú spoločne. „Myslím si, že to máme podelené narovnako a nemusíme sa nejako úkolovať,“ hovorí Jakub, kým Kristína má opačný názor. „Kubo sa viac chytá domácich prác, pretože je neskutočne poriadkumilovný a ja mám vo veciach občas menší chaos. Aj čo sa týka varenia, musím mať na to čas, aby som si všetko prichystala a neskôr aj po sebe upratala. Myslím, že varí viac. Vie to všetko rýchlo spraviť,“ chváli partnera, ktorý podľa nej navarí hocičo.

Ak jej má urobiť obľúbené jedlo, aké to je? „Nikdy úplne nevie, čo chce, preto sa pýtam vždy na jednu ingredienciu, ktorú mám použiť. Následne vymyslím niečo podľa toho, pretože variť ma veľmi baví,“ vysvetľuje. „Kubo je ten, čo varí s fantáziou, ja zas tie klasické jedlá. Všetko krásne na tanieri nadekoruje, takže to nielen úžasne chutí, ale aj krásne esteticky vyzerá.“

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin (vpravo) a čínsky prezident Si Ťin-pching pózujú počas stretnutia v rámci summitu skupiny BRICS v Kazani.
Putin sa stretol s čínskym prezidentom: Si ho nazval starým priateľom!
Nový rakúsky kancelár Karl Nehammer
Situácia v Rakúsku po voľbách je komplikovaná: Stačí málo a hrozí pat!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj reaguje na dôkazy o vojakoch KĽDR na Ukrajine: Výzva pre spojencov!
Na snímke Miguel Gutierrez (vľavo) z Girony strieľa úvodný gól za chrbát brankára Dominika Takáča (vpravo) z ŠK Slovan Bratislava.
Foto
Girona FC - ŠK Slovan ONLINE: Belasí naďalej bez bodu, prehrali aj tretí duel
Antarktída skrýva stále svoje tajomstvá (ilustračné foto).
Foto
Záhada, ktorá nedá ľuďom spať: Aha, čo našli na snímke z Antarktídy! Veď TOTO tam nemá čo robiť
Ilustračné foto
Hasiči zasahujú pri požiari haly v Leviciach: Príčiny zatiaľ nie sú známe
Ilustračné foto.
2500 lekárov sa chystá opustiť svoje miesta ak... Exminister zdravotníctva ukázal prstom: Čia je to vina?
Minister obrany SR Robert Kaliňák
Kaliňák rokoval s Maďarmi o ochrane vzdušného priestoru: Slovensko strážia ich gripeny
Na Instagrame spojenom s týmto pseudonymom vystupuje žena v žiarivej červenej parochni s ofinou. Posledný príspevok na tomto účte bol zverejnený v septembri 2022.
Foto
Žena vyšla z domu celá od krvi: Z toho, čo tam našli policajti, im zostalo zle
Dopravná nehoda na D2 smerom do Čiech si vyžiadala zdržanie
Nehoda na diaľnici D2: Polícia hlási zdržanie v tomto smere
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin zúri, Nemci poriadne provokujú: Na to, čo vyrástlo pri Baltskom mori, okamžite reaguje
Na snímke poslanec Národnej rady (NR) Slovenskej republiky (SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) počas 19. schôdze parlamentu 3. októbra 2024 v Bratislave.
Aktualizované
Namiesto stability, hádky, chaos a ... Ostré slova Šimečku na adresu koalície: AHA, čo povedal