Tahnee začala variť 16. septembra a na Štedrý večer už pripravila mäsové guľky so sladkokyslou omáčkou, pomarančový a melónový šalát, pričom si vopred prichystala aj vianočnú tortu, náplň do mletého koláča, štyri druhy sušienok a vopred pripravenú mrazenú červenú kapustu a jablko, ktoré ju stáli len 2 eurá.
Všetky jej recepty na vianočnú večeru pochádzajú z brožúry Mary Berry z roku 1977 s názvom "Mrazenie na Vianoce", ktorá obsahuje Štedrovečerné recepty, ktoré sa majú pripraviť a zamraziť vopred. "Táto kniha je nostalgickou zábavou aj pre niektorých členov mojej rodiny, ktorí si túto knihu pamätajú zo svojho detstva. Môj manžel v detstve na Vianoce jedol veľa z týchto jedál a ananásová zmrzlina a čierny lesný koláč sú jeho obľúbené," povedala.