Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.11.2023 00:00 | PR články
PR článok

Mikuláš prináša Úsmev - príde Kali  aj IMT Smile

Mikuláš bez prekvapenia? To by sa deťom nerátalo, a tak bradatý deduško v červenej čiapke prináša malým i veľkým aj tento rok veľký Úsmev, aj bohatú nádielku mikulášskej zábavy s IMT Smile či Kalim.

Rozbaľte si ju 6. decembra online na Kaufland Detskom festivale, ktorý vašu obývačku vrchovato naplní sviatočnou atmosférou.

Všetci milujeme ten čarovný čas, keď náš domov naplní vôňa čerstvo upečených medovníčkov. Teraz si ho spolu s najbližšími môžete užiť v teple vášho domova, pri čarovnom mikulášskom TV programe. Kaufland Detský festival si pre vás totiž v spolupráci s Mikulášom pripravil aj tento rok prekrásny televízny podvečer, ktorý vás prenesie do tej správnej sviatočnej nálady.

Otvoriť galériu

Program plný sladkých prekvapení nielen pre tých najmenších, ale doslova pre celú rodinu si môžete pozrieť v rovnaký deň, kedy bradatý deduško naplní detské čižmičky dobrotami - v stredu 6. decembra. A to nielen online na www.detskyfest.sk, ale aj na novej rodinnej TURBO TV, ktorú nájdete u vás doma už aj v káblovej televízii.

Radosť do každej obývačky

Okrem veľkého Úsmevu si pre vás Mikuláš v rámci festivalového programu pripravil aj tento rok naozaj bohatú programovú nádielku. Už o 17. hodine  ju odštartuje miláčik najmladšej generácie Miro Jaroš, ktorý si ako hosťa pozval Nelu Pociskovú. Večerom plným sladkých prekvapení vás budú sprevádzať moderátori večera Veronika HatalaMilan Zimnýkoval. A aby ste sa na blížiace sa sviatky ešte viac naladili, Miro Jaroš vám, spoločne s Veronikou Hatala, prinesie aj krásnu vianočnú novinku „Dobro v nás“. Samozrejme, nemôžu chýbať ani deti, hravé, šikovné a talentované. Svoje umenie predvedú aj v programe „Vianočná nádej“, aby lásku, nádej a pokoj prostredníctvom pesničiek priniesli aj do vašich obývačiek.

Otvoriť galériu

Mikuláš opäť nezabudol ani na starších súrodencov, ockov a maminy. Tým do čižmičky nadelí krásny gala program, plný zvučných mien. V rámci slávnostného večera im zaspieva IMT Smile spoločne s Kalim, Ondrej Kandráč, či stále obľúbený Paľo Hammel.

Darovať úsmev? Ide to aj dvakrát

Nie všetky rodiny majú to šťastie, deliť sa o vzájomnú lásku pod jednou strechou. Preto Mikuláš aj tento rok prinesie Úsmev aj deťom i rodičom, ktorým vďaka náročným životným okolnostiam hrozí strata bývania, či doslova rozpad rodiny.

Počas mikulášskeho festivalového gala večera obchodný reťazec Kaufland aj tento rok symbolicky odovzdá výťažok z kampane „Darujte úsmev dvakrát“, v ktorej už po piaty raz podporil neziskovú organizáciu Úsmev ako dar. S veľkým Úsmevom tak prispeje k tomu, aby aj rodiny ohrozené stratou bývania mohli stráviť najkrajšie sviatky v roku spoločne. Lebo prežiť najkrajšie chvíle v roku pri jednom stole, to je pre rodiny v núdzi ten  najkrajší darček.

Otvoriť galériu

Ak ste aj vy svojim deťom tento rok kúpili adventný kalendár s Medovníčkom v Kauflande, môžete si mikulášsky program s Kaufland Detským festivalom vychutnať nielen so sladkou Fairtrade čokoládkou z rozprávkového okienka, ale aj s hrejivým pocitom z darovaného úsmevu.

Užite si zábavu aj sviatočnú náladu

A čo ak predvianočný Kaufland Detský festival 6. decembra sledovať nestihnete? Slávnostný program plný hviezd si môžete pozrieť po prvý raz aj v repríze! 10. decembra od 17. hodiny online na www.detskyfest.sk, ale aj na novej rodinnej káblovej TURBO TV, ktorú si naladíte v pohodlí vášho domova. Máte tak istotu, že Mikuláš, ktorý malým aj veľkým do čižmičiek  vkladá sladké prekvapenia, do vašej rodiny prinesie aj čosi navyše. Úsmev, hviezdy a štedrú nádielku sviatočnej atmosféry.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čechov a Slovákov v roku 1983 zajali protivládni rebeli z hnutia UNITA podporovaní Američanmi.
Foto
UNESENÍ Čechoslováci sa po 40 rokoch stretli v Bratislave: Spomienky, z ktorých mrazí...
Matej Sajfa Cifra
STRACH moderátora Sajfu: Nechcem, aby mi sledovali deti! Stále však verí v túto vec
Požiar v psychiatrickej nemocnici v Pezinku
Na psychiatrii v Pezinku horelo: Majú s tým niečo spoločné pacienti?
Detský tábor Detíčkovo, Košice
Predtým ako pošlete dieťa do tábora, zvážte všetky skutočnosti: Odborníčka radí, čomu sa vyhnúť
Pred repre zrazom boli na dovolenke na Cypre.
S brazílskou priateľkou preberá každý zápas: Slovenský futbalista sa po EURO bude ženiť
Group of friends on a boat taking a selfie
Zverejňujete fotky priamo z dovolenky? Koledujete si o problém: Toto je dôvod prečo
Kúpele ožívajú po viac ako mesiaci.
Váš Tip
Bardejovské kúpeľné dni prinášajú cez víkend kultúrny program: Čo vás čaká na najnavštevovanejším podujatí mesta?
Vajda sa udržiava v ukážkovej forme.
Foto
Jozef Vajda prezradil svojho NÁSTUPCU! Kto z rodiny ho nahradí na umeleckej scéne?
Premiér Fico sa po atentáte prvýkrát objavil na verejnosti.
Róbert Fico si vyslúžil kritiku za prejav počas sviatku sv. Cyrila a Metoda: Kto a prečo to povedal?
Tracey začala trpieť obrovskými bolesťami žalúdka.
Foto
Dovolenka sa zmenila na horor! Mama skončila v KÓME: Od zúfalých detí pýtajú peniaze
Doklady sú za normálnych okolností hotové maximálne do 30 dní .
Tisíce slovákov prišlo o slovenský pas a žiadajú o jeho vrátenie: Môže za to tento zákon
Chalk question marks above woman at blackboard
KVÍZ, ktorý zvládne len macher: Poznáte tieto cudzie slová? Ukážte sa, aký ste lingvista