Kočner vraj odmietol zjesť palacinky, ktoré boli podľa jeho slov až príliš hrubé. Povedal, že majú byť tenké a takéto proste do úst nedá. Práve vtedy mal mať v kuchyni službu práve Mikuláš Černák. Šéfkuchár Daniel Hrivňák radí, ako urobiť palacinky tak, aby zachutili aj Mariánovi Kočnerovi.
Majú byť priesvitné
Daniel Hrivňák, šéfkuchár
- Čo sa týka hrúbky cesta, tak francúzske crepes by mali byť v podstate také tenučké, že keď ich dáte do svetla, tak presvitajú- to by mohla byť taká optimálna hrúbka. Väčšinou sa chyba stáva v tom, že cesto je veľmi husté a nestihne sa rozliať po panvici. Práve panvica je veľmi dôležitá. Najviac sa mi osvedčili práve tie, ktoré sú špeciálne na palacinky. V palacinkách by podľa mňa nemali chýbať kvapka sódy, kvapka oleja a určite citrónová kôra.