Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.12.2023 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Pikantná minulosť Karolíny z Big Brother: Drogy, nahota a šokujúce následky osemhodinovej masturbácie

Karolína Pištěková (30) z Big Brother rozhodne vie, ako na seba v dome upútať pozornosť. Brunetka v súčasnosti vyznáva duchovný zmysel života a k meditáciám a spirituálnemu rozvoju navádza všetkých vo svojom okolí. V minulosti však bola celkom iným človekom.

Fotogaléria
15
fotiek v galérii

Ako totiž prezradila Novému Času, prešla si peklom kvôli tvrdým drogám, ktoré ju dostali na úplné dno. Na dávky si vtedy neváhala zarábať ani tancom pri tyči ako striptérka. Dnes otvorene hovorí, že je iným človekom, a to aj vďaka pobytu v ďalekej džungli, kde hľadala samu seba. Reality šou Big Brother vo svojom dome ukrýva ľudí s rôznymi príbehmi.

Jednou zo súťažiacich o výhru 100 000 eur je Karolína Pištěková, ktorá vo svojom voľnom čase najradšej medituje. „Ja sa venujem prevažne joge, mám aj svoj vlastný festival, napísala som nedávno knihu a ešte tancujem s ohňom,“ povedala v rozhovore pre Nový Čas. „Moja debutová kniha s názvom Tambo je o mojom pobyte v džungli, kde som bola 32 dní zatvorená sama a popíjala som výťažok zo psychotropnej rastliny. Je to denník mojej transformácie,“ prezradila Karolína, ktorá prešla veľkou zmenou.

 

Pikantné zábery Karolíny si pozrite v galérii.

 

„Bola som závislá od drog a čítala som článok, že jeden človek sa tam uzdravil z alkoholizmu, tak som to začala praktikovať a vyšlo to,“ priznala dnes už s vyrovnanou a triezvou hlavou. Zo svojich chýb sa poučila a vstúpila si do svedomia. „Bolo to náročné obdobie a trvalo to zhruba 3 roky. V tom období som tancovala pri tyči, no dala som sa na celkom novú cestu,“ dodala spokojne Pištěková.

Dráždila mužov

Brunetka bola voľakedy blondínkou a zarábala si ako profesionálna tanečnica okolo tyče. Pred mužmi sa zvŕtala takmer bez oblečenia a nemala problém si dať zaplatiť za rôzne veci, na ktoré dnes nie je pyšná. Ako striptérka sa venovala dokonca špeciálnemu druhu tanca, tzv. lap dance, a ako sama tvrdí, išlo jej to veľmi dobre.


Muži jej tak boli ochotní za tanec v lone zaplatiť skutočne horibilné sumy. „Tancovala som mužom v lone. Dá sa tým dobre zarobiť. Ja som v tom bola veľmi dobrá, ale koľko mi to vynášalo, si nechám pre seba,“ povedala s úsmevom. Dnes by sa však k tomu už nevrátila a divoký štýl života je dávno za ňou.

Je v ohrození

Karolína svoju minulosť rozhodne netají, lebo bez negatívnych skúseností by nikdy neobjavila duchovno. O zaujímavé príhody sa delí aj so spolubývajúcimi. V knižke mám zábavnú historku. Ako som brala tie drogy, tak som pozerala na porno a osem hodín som masturbovala. Potom som sa prebudila a nemala som vôbec cit v ruke, mala som brutálny zápal šliach a musela som ísť k doktorovi. Chceli mi dať sadru, ale povedala som, že nie, pretože som húlila a neubalila by som si brko. Tak mi dali len ortézu,“ prezradila Karolína, zatiaľ čo ostatní na ňu pozerali zmätene.

Práve pre takéto výroky viacerým súťažiacim nesadla a momentálne sa dostala aj do nominácie ohrozenia. Až dnes sa ukáže, či ju diváci podržia a v dome Veľkého brata bude môcť ďalej bojovať o vysnívanú výhru.

 

Pikantné zábery Karolíny si pozrite v galérii.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mou, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Hrozivý útok v Chorvátsku: V populárnej lokalite dovolenkárov útočila šelma!
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan
Vznikne moslimská aliancia proti Izraelu? Erdogan vyzýva na rázne kroky
Nový francúzsky konzervatívny premiér Michel Barnier.
Vo Francúzsku začali masívne protesty: Prečo majú obyvatelia problém s novým premiérom?
Britský kráľ Karol III.
Kráľ Karol bojuje s rakovinou: Unikli správy, o ktorých on mlčí
(ilustračné foto)
Krutá tragédia: Chlapci († 9, † 12) sa hrali na pláži v piesku, po chvíli boli mŕtvi!
 Do strany Hlas-SD vstupuje Michal Kaliňák, doteraz pôsobil v ZMOS-e
Zasadla medzivládna komisia: O čom Kaliňák rokoval s českou stranou?
(ilustr. foto)
Obrovská tragédia! Chlap vyzabíjal svoju rodinu: Desivý nález v dome
HZS zasahovala pri páde turistky!
Horská záchranná služba v akcii: Ošetrovali českého turistu! Čo sa v horách stalo?
Foto
Nemci sú v šoku: Tragicky zahynul tréner († 33) známeho klubu
(ilustračné foto)
Do hniezda záchrany napchali 6 ROČNÉ dieťa: Smutný objav pri dome dievčatka!
Blízkymi priateľmi sú i v súkromí.
Foto
George Clooney a Brad Pitt otvorene: Pripravujú POKRAČOVANIE kultového filmu?! Šepká sa o...
Martin Hríb (35) a Ján Veterný (35) pri práci v náročnom prostredí.
Váš Tip
Výtvor grafiťákov v Dunajskej Lužnej priťahuje pohľady ako magnet: Múr premenili na umelecké dielo za 196 hodín!