Dnes už Zuzana Vačková vie, čo skutočne chce a potrebuje v živote. „Snažím sa dopriať kvalitu sebe aj svojim blízkym, takže nakupujem vždy kvalitné a čerstvé potraviny,“ hrdí sa Zuzana, ktorá však voľakedy do seba nahádzala hocičo. „Keď som mala okolo 20, tak mi to bolo jedno, kľudne som robila z polotovarov, kľudne som si dávala fastfoody,“ dodala herečka, ktorá už vie, že zlé potravinové návyky môžu mať fatálne následky.
Uvedomila si to najmä po strate rodinného člena. „Moja maminka zomrela pred niekoľkými rokmi na onkologické ochorenie, ktoré sa týkalo práve zažívacieho ústrojenstva. Takže keď ochorela, tak sme veľmi zvažovali, čo budeme variť, ako to budeme variť,“ zaspomínala na ťažké chvíle. „Bolo to takým momentom pre nás všetkých, že naozaj si treba dávať pozor a premýšľať nad tým, čo do seba dávame,“ povedala s pokorou.
Zuzanine skúsenosti z kuchyne sú žiadané. „V rámci iniciatívy od ľudí, ktorí ma sledujú a ktorým sa to veľmi páči, som uvažovala o tom, že by som sa podelila o tie moje celodenné jedálničky tak, aby tá strava bola vyvážená, chutná, krásna, dobrá,“ prezradila Vačková s úsmevom.