Baví vás takto pomáhať reštauráciám, alebo máte niekedy toho aj plné zuby?
Baví. Nebaví ma to iba vtedy, keď ľudia nechcú počúvať, keď moja energia aj celého štábu ide nazmar. To ma niekedy hnevá. Stále sú však podniky, aj v tejto sérii, ktorým som naozaj rád pomohol. Lebo ľudia, ktorí v tých prevádzkach pracujú, a jednotliví majitelia si to zaslúžili. Takže, jasné, stále ma to napĺňa a pomáham rád.
Ste taký ostrý aj na svojich zamestnancov? Boja sa vás?
Ostrý som iba vtedy, ak v kuchyni nie je niečo v poriadku. Ak všetko ide, ako má, kolegovia o mne ani nevedia. (smiech) Veľmi mi záleží najmä na tom, aby bola kuchyňa udržiavaná a čistá. Vtedy sa všetkým lepšie pracuje. Okrem toho zákazník musí dostať vyhovujúce jedlo. Aj v súkromnom aj pracovnom živote je to teda tak, ako to učím ľudí v relácii Na nože. Ktokoľvek, kto mal možnosť nahliadnuť do mojej kuchyne, videl, že to nie je iba póza.
Na obrazovky už pôjde 3. séria. V čom bude iná?
V tretej sérii sa fanúšikovia môžu tešiť celkovo na 12 epizód, teda o štyri viac, ako to bolo v predchádzajúcich dvoch sériách. Opäť som nazrel do fungovania rôznych reštaurácií v rámci celého Slovenska. Zastúpenie nájde východ, stred aj západ. Novinkou bude, že sme vycestovali aj za naše hranice, do Českej republiky. Napriek tomu, že koncept šou ostáva nezmenený, každá z prevádzok ponúkne úplne iný príbeh, budem riešiť rôznorodé problémy. Verím, že si každý divák príde na svoje. Rozhodne sa je na čo tešiť.