Čo nesmie podľa vás dobrej reštaurácii chýbať?
Podľa mňa je to dobrý zamestnanec, lebo dobrý zamestnanec robí reštauráciu. Nie je to pekný stôl či taniere, ale sú to práve ľudia. Samozrejme, je to aj dobré jedlo a kvalitný miešaný nápoj. No ten pozitívny ľudský prístup je najväčšia a najsilnejšia vec, ktorá v reštaurácii nesmie chýbať na to, aby sa hosť cítil dobre.
Keď prídete do nejakej reštaurácie ako hosť, čo vás odradí a otočíte sa na päte?
Nemám vo zvyku navštevovať reštaurácie u nás, deje sa tak iba výnimočne, napríklad v rámci rodinných osláv. Ak už niekam idem, tak väčšinou je to za zážitkom, do reštaurácie s nejakou tou hviezdou. Rád si aj takýmto spôsobom rozširujem obzory. A vtedy zvyknem byť spokojný.
Varíte aj doma, alebo to väčšinou nechávate na manželku?
Doma fungujeme tak, že kto môže, ten navarí. Nemáme to špeciálne zadelené. Tým, že aktuálne dotáčam Na nože, venujem sa chodu reštaurácie a zároveň trénujem na Let’s Dance, viac času v našej kuchyni momentálne trávi manželka. No keď som doma, veľmi rád sa toho chytím a niečo dobré uvarím.