Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Myslíte, že je na FOTO zámok? Mýlite sa! Padnete na zadok, keď zistíte, čo to je

Myslíte, že je na FOTO zámok? Mýlite sa! Padnete na zadok, keď zistíte, čo to je

Zdroj: Northfoto

Reklama

Nevesta Madeline Burton (18) z Essexu si chcela svoj veľký deň užiť čo najpompéznejšie. Do svojej takmer štvormetrovej kolosálnej svadobnej torty investovala neuveriteľných 15 000 eur. A nie je to len taká obyčajná torta. Sladkosť má podobu veľkého zámku.

Madeline sa vydala za svoju detskú lásku Patricka (20). Na rezerváciu hostiny vo veľkej sále v magickom hoteli Savoy v Londýne minula ďalších takmer 59 000 eur. Autorkou tohto majstrovského sladkého diela je tortová umelkyňa Sam Woodruff (48), ktorá s návrhom torty začala ešte v novembri. Na tento výstavný kúsok použila šesť okrúhlych koláčov s priemerom 20 centimetrov, ktoré umiestnila na základni konštrukcie. Zvyšok tvoril polystyrén. Modré vežičky vytvorila na 3D tlačiarni a naukladala ich navrch konštrukcie.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Netradičné pečenie zamotalo sútažiacim hlavu: Torta v tvare písmena alebo číslice
    Zdroj: rtvs

    V každom okne zámočka žiarili LED svetlá. Madeline zostala bez slov, keď v jej veľký deň kolosálnu tortu odhalili. Bola vysoká takmer 4 metre a široká 1,83 metra. Pokrývali ju renesančné portréty, stovky hodvábnych kvetov a zlatých lístkov. Slávnostný vzhľad dodala biela fondánová poleva. Sam sa výrobe tort venuje už šesť rokov. Táto bola najväčšia, akú kedy vyrobila. Sladký zámok stavali spolu s manželom šesť hodín a použiť museli aj rebrík.

    Svadobná torta

    • Dizajn a výroba: Sam Woodruff (48)
    • Výška: 3,9 m
    • Šírka: 1,83 m
    • Vežičky vyrobené na 3D tlačiarni
    • Okná s LED svetlami
    • Základ: 6 okrúhlych koláčov s priemerom 20 cm a polystyrén
    • Výzdoba: renesančné portréty, hodvábne kvety, zlaté listy, biela fondánová poleva
    • Výroba: 3 mesiace

    Autor: iv, Nový Čas

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace