Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.05.2024 17:15 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Má len 21 rokov a 13 detí: Ako je to možné? Celé je to úplne inak, ako sa javí

Mladučká žena vo svojom živote netúžila po ničom inom, len sa stať konečne matkou. Jej túžba bola však dlho nenaplnená, po radostnej správe totiž spravidla prišlo sklamanie. Dnes je konečne šťastná, no jej minulosť ju stále ťaží.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Shaycie Jane zo Salt Lake City v Utahu má len 21 rokov a tvrdí, že je mamou 13-tich detí. Avšak v skutočnosti má pri sebe len dve detičky. Ak sa pýtate, ako je to možné, mladá žena má na to jasnú a smutnú odpoveď. Ako píše portál New York Post, prvýkrát otehotnela počas svojej úplne prvej sexuálnej skúsenosti, keď mala 14 rokov. V tom čase si neuvedomila, žeby mohla počať, pochybnosti nadobudla až pri meškajúcej menštruácii. Uvedomila si to až v čase, kedy bola strážiť deti a všimla si tehotenské testy. Použila hneď štyri a všetky vyšli pozitívne. 

Hoci bola len tínedžerka, na vlastné bábätko sa veľmi tešila a rozhodla sa ho vychovať s láskou. Mladučká Shaycie sa so svojím tajomstvom napokon zdôverila mame, ktorá ju vzala do nemocnice. V šiestom týždni však prišla nočná mora, ktorá ju sprevádzala ešte dlhé roky a ani dnes nemá nič vyhraté.

Síce má po svojom boku dve zdravé dcérky Amber (3) a Felicity (1), počas svojho mladého života prekonala už 9 potratov. Momentálne čaká svoje tretie bábätko a obáva sa, že opäť o neho môže prísť, aj keď je v 31. týždni. Lekárom sa totiž doposiaľ nepodarilo zistiť, prečo nedokáže maličké zázraky vynosiť.

Síce mladej matke robia jej dve deti obrovskú radosť, stále je v mysli i s deviatimi anjelikmi, ktorým nebolo dopriate sa narodiť. Hovorí, že sa s každým jedným cíti byť hlboko prepojená. Svoje prvé bábätko pomenovala Faith. V marci v rokoch 2019 a 2020 potom prekonala ďalšie dva potraty. V marci 2021 sa jej nakoniec narodila jej prvá dcérka, s partnerom sa však rozišli ešte predtým, ako vôbec zistila, že je tehotná. Dievčatko je síce zdravé, no pôrod musel byť umelo vyvolaný v 36. týždni kvôli vysokému krvnému tlaku. Po tejto radostnej udalosti však prišli ďalšie tri potraty. Druhá dcérka sa napokon narodila v júli 2022, len dva mesiace po tom, ako Shaycie dovŕšila dospelosť. V tom čase už bola vydatá a vítanie bábätka si naviac užila prirodzenou cestou bez zdravotných komplikácií.

Hoci to už vyzeralo tak, že je temná kapitola jej života uzatvorená, opak je pravdou. Po dvoch vytúžených bábätkách prišla v následujúcich dvoch rokoch o ďalšie tri. Medzi posledné nenarodené deti patrili dvojičky. V tom čase bola so svojím partnerom len tri mesiace a otehotnieť sa jej podarilo aj napriek tomu, že užívala antikoncepciu a jej priateľ tiež používal ochranu. Po tomto zážitku sa obáva, že k nečakanému ukončeniu tehotenstva môže prísť aj teraz.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Trnavskí policajti v krátkom čase vypátrali dva ukradnuté bicykle aj páchateľov.
Zlodeji v Trnave KRADLI priamo pod kamerami: Polícia ich vypátrala, no potom... Okamžitý telefonát záchranárom!
Diddy usporadúval večierky vo svojom luxusnom sídle.
Desivá SPOVEĎ Diddyho trénera: Sexuálna HRAČKA pre celebrity?! Príšerné DETAILY
Na snímke obžalovaný Marián Magát prichádza na pojednávanie na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku 23. októbra 2024.
Aktualizované
Marián Magát je vinný z extrémizmu: Ide do basy! Takýto TREST mu uložil súd
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Nabrúsený Orbán: Vieme, že nás chcú prinútiť vstúpiť do vojny!
Každé zvýšenie minimálnej mzdy pomôže najmenej zarábajúcim.
Erik Tomáš prezradil DETAILY zvyšovania minimálnej mzdy! Sledujte, o koľko porastie
Imro sa stal majstrom sveta na nedávnej súťaži v Trnave aj držiteľom rekordu.
FotoVáš Tip
Slovenský silák udivuje vzhľadom aj výkonom: Imro súťaží len rok, už sa stal majstrom sveta a pokoril aj rekord!
18 years old guy defends himself with his palm isolated
Správa o boji proti obchodovaniu s ľuďmi zhodnotila Slovensko: Aha, čo nám vyčíta
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Aktualizované
Nepríjemné správy Šutaja Eštoka: Výstavbu koncovej nemocnice v Ružinove nepovažuje za...
Policajtom bratislavskej krajskej kriminálky sa včera podarilo zadržať tri osoby v súvislosti s trestnou činnosťou spáchanou v Rakúsku ako aj na Slovensku.
Foto
Detaily dramatickej RAZIE pred nákupným domom v Bratislave: Drogy, krádež a...
Matka s dcérou pri spomienke na zosnulého otca zosmutneli.
Foto
Srdcervúci osud matky s dcérou v ČSMT: ODKAZ pre otca do NEBA! Ich príbeh vás chytí za srdce
(ilustračné foto).
Aktualizované
Riaditeľ podpísal prvých desať zmlúv na výstavbu staníc ZZS: Projekt je financovaný z plánu obnovy
Nik si nevie vysvetlil, čo sa vo vzduchu stalo.
Inštruktor paraglidingu Vali († 47) počas letu VYPADOL z postroja: Nad tragédiou visia otázniky!