Aké menu pripravila Slovákom
- Amuse Bouche (malé jednohubky pripravené kombináciou netradičných surovín)
- Šunka a melón (guľa z melóna želatínovaní v intenzívnom vývare zo surovej šunky)
- Gnocchi s mortadelou (klasické modenské gnocchi s Mortarellou Leonardi)
- Erbazzone (plátky parmezánu plnené bylinkovým krémom a čerstvými bylinkami)
- Caprese ravioli (biele cestoviny raviolino plnené byvolou ricottou a konfitovanými paradajkami datterino)
- Bryndzový demikát s koriandrom
- Karamelový krém, 2 kusy (cibuľová omeleta vo forme krémového karamelu)
- Zelená rozeta (sieťotlačové pláty zelených cestovín plnené mangoldom, tosone, bešamelom a parmezánom, podávané s ricottovou penou jemne údenou s Josperom)
- Králik na poľovnícky spôsob (celý králik plnený hľuzovkou, foie gras a obličkami podávaný s olivovou omáčkou, omáčkou z pečenej červenej papriky a paradajkovým olejom)
Ferrari prekvapenie
Broskyňa (babà cesto v tvare broskyne plnené krémom z bielej bazalky, čerstvou a fermentovanou broskyňou, zaliate želé s bazovým sirupom a ružovými lupeňmi kvetov, dotvorené extraktom z bielej broskyne)
História reštaurácie Cavallino
Keď Enzo Ferrari kúpil oblasť, kde dnes stojí výrobný komplex, v tomto statku sídlila podniková jedáleň. Neskôr, v roku 1950, sa oficiálne stala Ristorante Cavallino. Hostili tu mimoriadnu škálu nezabudnuteľných udalostí a podujatí, významné osobnosti ako holandský princ Bernard, belgická princezná Liliana de Réthy a trojnásobný majster sveta jazdec Jackie Stewart, ako aj všetci jazdci a technici, ktorí tvorili tím Ferrari desaťročia. Menu si tu môžete dať za 65 eur.