Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.06.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Petržalské Nesto sa rozšíri o nadštandardnú etapu, Lucron spúšťa predaj bytov v Nesto Prime

Nesto je nová štvrť v Petržalke, ktorá prinesie budúcim obyvateľom nielen rôzne možnosti bývania, ale aj priestory pre prácu, občiansku vybavenosť a široké možnosti oddychu.

Developer projektu, spoločnosť Lucron, teraz spúšťa predaj bytov v prémiovej etape – Nesto Prime, ktorá sa nachádza v najtichšej a najzelenšej časti celej štvrte. Ponuka bytov v Nesto Prime je limitovaná, tvorí ju iba 60 bytov s rozlohou od 100 do 300 m2 v nízko podlažnej zástavbe uprostred existujúcej zelene. Komorné prostredie a pocit súkromia bude zvýrazňovať zóna bez áut a park priamo pod oknami.

„Nesto Prime v sebe spojí to najlepšie z novej štvrte, od materiálov cez technológie až po prvotriednu polohu. Vďaka veľkorysým rozlohám a malému počtu bytov, ale tiež vďaka súkromiu, ktoré poskytne vhodná poloha v rámci projektu a zeleň, bude mať Nesto Prime charakter podobný bývaniu v rodinných domoch. Veríme, že osloví najmä rodiny, ktoré hľadajú dlhodobé bývanie s dobrou vybavenosťou a dostupnosťou,“ hovorí k riešeniu nadštandardnej etapy Michal Brúsil, Development manager spoločnosti Lucron.

Nadštandard súkromia a zelene v spojení so špičkovými technológiami

Nesto Prime ponúkne limitovaný počet 60 bytov, ktorých definujúcim kritériom je nadštandard v každej oblasti. Ponuku tvoria 3- a 4-izbové byty a mezonety s výmerami od 100 do 300 m2, ktoré vzniknú v súkromnom priestore štvrte so zónou bez áut.

Z dôvodu súkromia bude v každom zo šiestich obytných domov iba 10 bytov, pričom na každom poschodí budú iba 2 byty. Všetky budú disponovať priestrannými balkónmi, terasami alebo predzáhradkami.

Otvoriť galériu

Špičkové bude aj technologické vybavenie, ktoré bude zahŕňať stropné chladenie aj kúrenie. Stropný systém využiteľný na vykurovanie a chladenie má viacero výhod a z pohľadu efektivity nemá konkurenciu. 3D prehliadka vzorových bytov v Nesto Prime je dostupná tu.

Otvoriť galériu

Štvrť pre všetky generácie s dobrou vybavenosťou

Nesto je koncipované tak, aby bolo živé a pestré. A to aj zložením obyvateľov – od mladých ľudí cez rodiny až po starších ľudí, ale tiež vďaka ponuke bývania, ktorá kombinuje byty v osobnom vlastníctve aj úplne nové koncepty bytov na prenájom. Aktuálne sa dokončujú prvé tri objekty v rámci prvej etapy projektu Nesto Juh pod názvom Na námestí, pričom odovzdávanie bytov prvým obyvateľom sa očakáva už v lete tohto roka.

Štvrť Nesto vzniká na princípoch 20-minútového mesta, aby všetko v novej štvrti bolo blízko a jej obyvatelia neboli nútení pri každej potrebe cestovať. Preto tu okrem kvalitného bývania vznikne aj príležitosť na prácu, obchody, škôlka, škola, ale aj priestory na šport a oddych. V celej štvrti vznikne množstvo komunitných priestorov s ihriskami. Unikátom je koncept námestia, ktoré plynulo prepojí verejné priestory s obytnými časťami a bude naplno slúžiť obyvateľom a návštevníkom.

Výhodou Nesta je mimoriadne dobrá dopravná dostupnosť. Možnosti rýchleho presunu autom do centra mesta či na diaľnicu garantuje priľahlý obchvat a už dnes má Nesto aj vlastnú zastávku MHD. Vďaka blízkosti hranice s Rakúskom disponuje dobrým napojením na cestnú a cyklistickú infraštruktúru aj týmto smerom.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Sponzorované

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Vražedné horúčavy! Desiatky ľudí v krajine zahynuli: Strašné, aká tam je teplota
HZS zasahovala pri páde turistky!
Dráma v Slovenskom raji! Turistka padla z rebríka, zasahovať museli horskí záchranári
Pam Johal (46) je surová vegánka a konzumuje iba tepelne neupravené ovocie a zeleninu.
Foto
Svoje deti kŕmi iba surovým ovocím a zeleninou: Tvrdí, že je tu VYLIEČILO! A nielen to
Ilustračné foto
Krajina začala využívať nového robota: Pripomína postavu zo známeho filmu! Aha, na čo slúži
Polícia zadržala v lese na východe Slovenska prevádzača a nelegálnych migrantov.
Veľký úspech slovenskej polície! Aha, koho zadržali v lese
ilustračné foto
Napätie narastá: Krajina posiela Číne tvrdý odkaz! Reakcia na útoky bude rovnako silná
Martina Schindlerová (35)
Foto
Schindlerová zdieľala desivé VIDEÁ: Odrazu všetko zaliala VODA! Preboha, čo sa stalo?
Podľa štatistík si tento predmet k záverečným skúškam vyberá každoročne menej ako 15 % žiakov.
OTESTUJTE sa: Čo ak by bola maturita z matematiky už dnes? 20 OTÁZOK pre vaše mozgové závity
(ilustračné foto).
Technický PROBLÉM lietadla známych aerolínií s vyše 200 cestujúcimi! Pilot musel urýchlene konať
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Polícia obvinila 67-ročného vodiča: Nepochopíte, čo vyvádzal!
Americký prezident Joe Biden.
OBAVY o Bidena: Ďalší demokrat volá po jeho ODSTÚPENÍ! Situácia je napätá
A. Warhol
FotoVáš Tip
V Mikovej majú miesto venované kráľovi pop-artu: Čo je v izbe Warholovej mamy?