Bol na ňom natoľko závislý, že každého, kto v ňom neuspel, automaticky zaradil na čiernu listinu, aby nemohol pracovať v jeho spoločnosti. Trent vysvetlil: "Vždy vás zoberiem na prechádzku do jednej z našich kuchýň a vždy nejako skončíte s drinkom. Potom si ho vezmeme späť, urobíme rozhovor a jedna z vecí, ktorú vždy na konci rozhovoru sledujem, je, či si človek, ktorý robí rozhovor, chce vziať ten prázdny pohár späť do kuchyne. Môžete rozvíjať zručnosti, môžete získavať vedomosti a skúsenosti, ale naozaj záleží na postoji a postoj, o ktorom veľa hovoríme, je koncept ´umy si svoju šálku kávy´."
Tvrdí, že tento trik funguje ako kúzlo, a hovorí, že kuchyne v ich kancelárii sú vždy veľmi čisté. Dodal: "Keď prídete do našej kancelárie, uvidíte, že kuchyne sú takmer vždy čisté a žiarivé a že je to veľmi založené na koncepcii "umy si svoju šálku kávy". Je to naozaj len uistenie sa, že skutočne zapadnú do kultúry v našej spoločnosti a naozaj prevezmú všetko, čo by mali robiť."