Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

13 rokov kávy: Z detskej izby na najväčší e-shop s kávou na Slovensku

Slovensko je známe svojou láskou ku kvalitnej káve a jednou z najvýraznejších značiek na tomto trhu je pražiareň kávy COFFEEIN, ktorá už 13 rokov prináša svojim zákazníkom to najlepšie z celého sveta.

Za ich úspechom stojí nielen vášeň pre kávu, ale aj neustála snaha o vzdelávanie trhu a osobné návštevy farmárov v krajinách, kde sa káva pestuje. Dnes je COFFEEIN najväčším e-shopom s výberovou kávou praženou na Slovensku a oslavuje už svoje 13. narodeniny. Oslavovať spolu s nimi pozývajú aj Vás skvelými zľavami a akciami.

Od svojho vzniku sa pražiareň zameriavala na to, aby priniesla zákazníkom nielen vynikajúcu chuť, ale aj hlbšie pochopenie kávy ako kultúrneho a ekonomického fenoménu. Na ich blogu o káve si aj vy viete prečítať a naučiť sa o procese praženia, správnej príprave kávy a rôznych druhoch kávových zŕn a metód spracovania.

,,Keď som začal predávať kávu cez internet z mojej detskej izby, ani sa mi nesnívalo, že po 13 rokoch ma moja Váše užíví a s mojimi kolegami to dotiahneme tak ďaleko.“ začal rozhovor Peter Szabó, zakladateľ pražiarne.

Jedným z kľúčových faktorov úspechu spoločnosti COFFEEIN je ich osobný prístup. Peter Szabó pravidelne cestuje do pestovateľských krajín ako Honduras, Vietnam či Indonézia, kde nadväzuje osobné kontakty s farmármi a dôkladne preveruje kvalitu kávy priamo pri zdroji. Tento prístup zaručuje, že každé zrnko, ktoré dorazí do ich pražiarne, spĺňa najvyššie štandardy kvality.

Otvoriť galériu
Ilustračné foto
Zdroj: COFFEEIN

„Cesty za farmármi sú pre nás kľúčové. Nielenže nám umožňujú vybrať tie najlepšie kávy, ale aj podporujú férový obchod a udržateľné pestovanie kávy,“ uvádza zakladateľ spoločnosti Peter Szabó. „Kávu nevnímame ako obyčajnú komoditu ale ako umelecké dielo, ktoré má svôj príbeh od zasadenia kávovnikov cez praženie až po ich odoslanie k našim zákazníkom. Chceme, aby naši zákazníci vedeli, že každá šálka našej kávy je výsledkom tvrdej práce a oddanosti mnohých ľudí. Preto stále hovoríme, že v každom balíčku našej kávy sa ukrýva príbeh a našou úlohou popri pražení kávy je priblížiť ten krásny príbeh našim zákazníkom“ pokračuje v rozhovore Peter.

Otvoriť galériu
Ilustračné foto
Zdroj: COFFEEIN

Dôležitým aspektom úspechu spoločnosti je aj tvrdá práca celého tímu. Peter je certifikovaným pražiarom SCA roasting professional. Zamestnanci pražiarne sú vyškolení odborníci, ktorí rozumejú každej fáze výroby kávy – od výberu zŕn až po ich praženie a balenie. Vďaka ich odbornej zručnosti a oddanosti sa spoločnosti podarilo získať verných zákazníkov po celom Slovensku a zahraničí.

Značka COFFEEIN sa za 13 rokov stala synonymom pre kvalitu a odborné znalosti v oblasti kávy. Spoločnosť je hrdá na svoje úspechy a teší sa na ďalšie roky, počas ktorých bude pokračovať v svojej misii prinášať na Slovensko najlepšiu kávu z celého sveta a rozprávať príbehy farmárov a ich kávy.

Pri príležitosti svojho 13. výročia prináša COFFEEIN zľavy vo vyške 13 % so zľavovým kódom 13ROKOV a pri nákupe nad 60 eur veľa darčekov aj pre našich čitateľov. Okrem toho môžete vyhrať aj automatický kávovar DeLonghi. Navštívte ich e-shop s kávou www.coffeein.sk, alebo ich facebook či instagram profil a spoznajte ich jedinečné kávy z celého sveta pražené na Slovensku.

Otvoriť galériu
Ilustračné foto
Zdroj: COFFEEIN

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Sponzorované

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Hrozivý útok v Chorvátsku: V populárnej lokalite dovolenkárov útočila šelma!
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan
Vznikne moslimská aliancia proti Izraelu? Erdogan vyzýva na rázne kroky
Nový francúzsky konzervatívny premiér Michel Barnier.
Vo Francúzsku začali masívne protesty: Prečo majú obyvatelia problém s novým premiérom?
Britský kráľ Karol III.
Kráľ Karol bojuje s rakovinou: Unikli správy, o ktorých on mlčí
(ilustračné foto)
Krutá tragédia: Chlapci († 9, † 12) sa hrali na pláži v piesku, po chvíli boli mŕtvi!
 Do strany Hlas-SD vstupuje Michal Kaliňák, doteraz pôsobil v ZMOS-e
Zasadla medzivládna komisia: O čom Kaliňák rokoval s českou stranou?
(ilustr. foto)
Obrovská tragédia! Chlap vyzabíjal svoju rodinu: Desivý nález v dome
HZS zasahovala pri páde turistky!
Horská záchranná služba v akcii: Ošetrovali českého turistu! Čo sa v horách stalo?
Foto
Nemci sú v šoku: Tragicky zahynul tréner († 33) známeho klubu
(ilustračné foto)
Do hniezda záchrany napchali 6 ROČNÉ dieťa: Smutný objav pri dome dievčatka!
Blízkymi priateľmi sú i v súkromí.
Foto
George Clooney a Brad Pitt otvorene: Pripravujú POKRAČOVANIE kultového filmu?! Šepká sa o...
Martin Hríb (35) a Ján Veterný (35) pri práci v náročnom prostredí.
Váš Tip
Výtvor grafiťákov v Dunajskej Lužnej priťahuje pohľady ako magnet: Múr premenili na umelecké dielo za 196 hodín!