Sulík je pritom dlhé roky verejnosti známy skôr ako oduševnený kuchár, pričom zatiaľ vydal už tri knihy s receptmi. V minulosti sa pre náš denník vyjadril, že vážnejšie začal variť po rozvode, keď mu reštauračná strava liezla krkom. Najradšej má pritom taliansku kuchyňu a po nej thajskú.
Sám priznal, že miluje cestoviny, z ktorých mu však rastie pupok. Zrejme sa aktuálne rozhodol s kilečkami navyše poriadne zatočiť. Prípravu kulinárskych špecialít však napriek tomu na klinec nezavesil. „Varenie ma samozrejme naďalej baví, budem sa mu venovať dokonca ešte viac,“ uzavrel.
Treba mať viac ako základnú kondíciu
Róbert Gálfy (63), skúsený horský vodca
Vyjsť na osem tatranských vrcholov, na ktoré sa dá ísť bez horského vodcu, v priebehu ôsmich dní je naozaj obdivuhodný výkon. Sú to všetko štíty, kde treba mať viac ako základnú kondíciu. Najmenej náročné je Predné Solisko, kde sa z chaty na vrchol dá dostať za menej ako hodinu. Na ostatné štíty je to niekoľkohodinová túra s prevýšením všade viac ako 900 metrov. Mňa na tom najviac zaujalo to, že sa rozhodol pre takýto výkon v našich slovenských horách. A takto celkom milo spropagoval Slovensko a jeho turistické a prírodné jedinečnosti. Dnes je veľká móda chodiť do zahraničia a vystatovať sa, kde všade som vyšiel a naše Slovensko ani nepoznáme. Klobúk dole. My vodcovia máme však pre neho ponuku. Ak chce pokračovať aj na ostatné tatranské štíty, sme mu s našimi službami k dispozícii, lebo na ďalšie končiare už musí ísť len s horským vodcom.