Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.08.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Slnko a pleť: 3 osvedčené tipy na prevenciu vrások

Už ste si všimli tie nenápadné linky okolo očí alebo pigmentové škvrny, ktoré kazia vašu bezchybnú pleť? Starnutie nie je len otázkou veku. Slnko, hoci prináša radosť a vitamín D, má na našu pleť škodlivý vplyv. Jeho lúče prenikajú hlboko do pokožky, ničia kolagén a elastín, čím pleť stráca pružnosť a pevnosť. Našťastie, existuje riešenie. Inovatívne látky v špeciálnych krémoch pomôžu ochrániť pleť pred slnkom, vráskami a zároveň ju aktívne omladiť.

Až 80 % viditeľného starnutia pokožky je dôsledkom poškodenia slnkom

Faktom je, že až 80 % viditeľného starnutia pokožky je dôsledkom poškodenia slnkom. Tento fakt zahŕňa nielen tvorbu vrások a pigmentových škvŕn, ale aj rôzne poruchy pigmentácie, ktoré vznikajú v dôsledku nechráneného vystavovania sa UV žiareniu.

Napriek týmto alarmujúcim skutočnostiam kvalitný opaľovací krém stále chýba v mnohých kozmetických taškách. Chrániť sa pred slnkom nie je len otázkou prevencie rakoviny kože, ale aj udržiavania mladistvého vzhľadu pokožky.

3 tipy ako chrániť pleť pred vráskami: Produkty, ktoré fungujú

Objavte prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND, špecialistu v oblasti anti-agingu, známej svojou jedinečnou kombináciou vedy a prírody. Táto nemecká certifikovaná kozmetika už viac ako 65 rokov využíva inovatívne receptúry, ktoré obsahujú anti-aging zložky, ako je biela hľuzovka, považovaná za prírodný botox, ektoín či viac známa botanická kyselina hyalurónová.

Tip 1: Opaľovací Anti-aging DNA Protect krém SPF 30

Tento ochranný anti-aging krém obsahuje prírodné inovatívne zložky, ako je riasa Kombu, ktorá má účinok porovnateľný s UV filtrami – chráni pred UV žiarením a zároveň urýchľuje regeneráciu buniek a omladzuje pleť. Vitamín E a extrakt z riasy Kombu posilňujú odolnosť a obranyschopnosť pokožky, zatiaľ čo anti-aging komplex chráni proti predčasnému starnutiu pokožky spôsobenému UV žiarením.

Opaľovací krém DNA Protect SPF 30 chráni kožné bunky pred oxidačným stresom a tvorbou pigmentových škvŕn vplyvom UV žiarenia, zabraňuje tak predčasnému starnutiu pleti. Tento výnimočný produkt je tiež bez mikroplastov a derivátov minerálnych olejov, čím prispieva k bezpečnej a spoľahlivej ochrane pokožky.

Otvoriť galériu

„Slnko urýchľuje starnutie pokožky tým, že preniká hlboko do kože a ničí kolagén a elastín, čím sa tvoria vrásky a pleť stráca pružnosť a pevnosť. V ANNEMARIE BÖRLIND sme vyvinuli produkty, ktoré kombinujú účinné UV filtre s prírodnými ingredienciami, aby sme poskytli maximálnu ochranu a zároveň zabránili vzniku vrások. Naša filozofia spočíva v spojení vedy a prírody pre zdravú a krásnu pleť," uvádza Henrieta Martinková, CEO ANNEMARIE BÖRLIND pre SR a ČR.

Nie je neskoro zvrátiť prejavy starnutia a škody, ktoré slnko napáchalo. Použitím kvalitnej prírodnej kozmetiky dokážete naštartovať procesy v pokožke, ktoré slnko spomalilo, a to produkciu kolagénu a elastínu, čím získate opäť sviežu a mladistvú pleť.

Tip 2: Anti-aging krém SYSTEM ABSOLUTE

Anti-aging krém SYSTEM ABSOLUTE od ANNEMARIE BÖRLIND je ideálny pre zrelšiu pleť, ktorá potrebuje intenzívnu starostlivosť. Základom je inovatívny komplex aktívnych látok 3D Matrix, ktorý zabezpečuje postupné uvoľňovanie aktívnych zložiek počas celého dňa. Tým sa zaručuje dlhodobá hydratácia a regenerácia pleti a anti-aging efekt na pleť.

Krém obsahuje silné anti-aging zložky, ktoré v kombinácii s technológiou 3D Matrix účinne vyhladzujú jemné vrásky a línie, spevňuje a navracia pleti mladistvý vzhľad a chránia ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Krém je nielen účinný, ale aj udržateľný, čo znamená, že je šetrný k životnému prostrediu a vyrobený s ohľadom na etické zásady. Produkty ANNEMARIE BÖRLIND sú navyše garantované svojou účinnosťou a ich efektívnosť a kompatibilita s pokožkou sú vedecky potvrdené.

Otvoriť galériu

Tip 3: 2-fázové hyalurónové sérum

2-fázový hyalurónový shake je ďalším výnimočným produktom na prevenciu a redukciu vrások. Používa sa ako sérum pod krém a obsahuje až dva druhy kyseliny hyalurónovej - vysokomolekulárnu a nízkomolekulárnu v botanickej forme, ktorá zaisťuje intenzívnu hydratáciu pleti. Vysokomolekulárna kyselina hyalurónová vytvára na povrchu pleti ochranný film, ktorý zabraňuje strate vlhkosti, zatiaľ čo nízkomolekulárna preniká hlbšie do pokožky, kde podporuje produkciu kolagénu a elastínu.

Kombinácia týchto troch produktov poskytuje pleti komplexnú slnečnú ochranu a anti-aging starostlivosť. SYSTEM ABSOLUTE anti-aging ponúka krémy s ľahšou aj výživnejšou textúrou, a preto sú vhodné pre ženy so zmiešanou aj suchou pleťou. Tieto krémy sa postarajú o dlhodobú hydratáciu a regeneráciu, zatiaľ čo hyalurónový shake zaistí intenzívnu hydratáciu a podporu produkcie kolagénu a elastínu. Spoločne pomáhajú udržiavať pleť mladistvú, pevnú a bez vrások.

Otvoriť galériu

Zaujíma vás viac? Navštívte e-shop www.annemarieborlind.sk a objavte širokú ponuku prírodnej starostlivosti o pleť.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Sponzorované

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto).
Ďalšia smrť na koľajniciach: Muž († 23) zrážku s vlakom nemal šancu prežiť
Lietadlo počas hasenia lesného požiaru v pohorí Harz pri meste Känigsberg.
Obľúbené turistické miesto v plameňoch: Hasiči bojujú s ohňom už niekoľko dní!
(ilustračné foto).
Mestom otriasla rodinná tragédia: Deti (†3, †2, †2) našli smrť vedľa svojho otca! Ide o vraždu?
Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová
Nemecko už povedalo DOSŤ: Zaviedli opatrenie, ktoré sa dotkne každého, kto sa tam chystá
(ilustračné foto)
Český hokej smúti za legendou: Ešte v minulej sezóne pravidelne navštevoval štadión
Premiér Robert Fico
Fico naznačil ďalšie opatrenie na šetrenie v rozpočte: TOTO Slovákov poriadne naštve!
Agresívny vodič z Bratislavy si dovolil na cyklistku.
Váš Tip
Hrôzostrašný ZÁŽITOK cyklistky v Bratislave: Agresívny muž za volantom na ňu začal kričať, potom TO prišlo!
Ilustračné foto
Počasie už pripomína jeseň: V tejto lokalite namerali šokujúcu teplotu
Erik prežil útok žraloka a aj zásah bleskom!
Foto
Erik prežil ÚTOK žraloka, zásah BLESKOM a... Prezradil DETAILY toho najhoršieho! Myslel som, že to už nedám
Orol skalný Lobo má päť rokov a je vo výbornej kondícii.
Orol sa vrhol na ľudí a napadol ich: Šialené, čo chcel urobiť dieťaťu
Roman Mikulec
Mikulec avizuje zvolanie mimoriadneho výboru: O čo ide?
Princ William s manželkou Kate Middleton.
Princezná Kate prehovorila o rakovine: NOVINKA, na ktorú čakal každý!