Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.08.2024 07:00 | Správy | Domáce správy
Video

Spoveď Juraja obvineného z vraždy Cyntie († 32): Poviem vám, prečo som jej telo zabalil do igelitu

Prvé slová na slobode! Juraj (44), obvinený z vraždy partnerky Cyntie († 32), po prepustení z väzby prehovoril pre Nový Čas. Vyrozprával, čo sa dialo pred osudným činom, čo bude teraz robiť a tiež to, či bude bojovať o svoju dcérku. Bývalý policajt kategoricky odmieta fakt, že by svoju priateľku zabil.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Celým Slovenskom otriasla takmer pred tromi týždňami brutálna vražda vynikajúcej hádzanárky Cyntie z Veľkého Medera. Obvineným z ohavného zločinu je jej priateľ Juraj. On sa však bráni a tvrdí, že svoju partnerku nezabil. „Mojej družke som nikdy neublížil. Mali sme vzťah ako normálna rodina, všade sú problémy, ale my sme všetko vyriešili. Nakoľko policajti na prípade pracujú, viac sa vyjadrovať nemôžem,“ povedal hneď na úvod bývalý kriminalista Finančnej správy SR.

So slzami v očiach dodal, že ho všetci berú ako vraha. „Ja som nikdy nikomu neublížil, nikdy na mňa nikto nemôže povedať nič zlé. Treba si zistiť, aký život som viedol a vediem. Odkedy sa narodila naša spoločná dcérka, stále som sa o ňu staral ako rodič, ako otec. Taktiež som sa staral aj o môjho nevlastného syna, ktorého mala Cyntia z predošlého vzťahu. Ja som nosil deti do školy a škôlky, chodil som s nimi hocikde,“ dopĺňa.

 

Vraví, že nie je násilník

Juraja po obvinení súd vzal do väzby, vo štvrtok ho však prepustili. Dôvodom je procesná chyba. Otec nebohej športovkyne Tibor vyhlásil, že sa bojí o život aj o vnúčatá. „To, že môj svokor sa ma bojí, je úplný nezmysel. Neviem, odkiaľ to berie, že sa bojí o svoj život a život svojich rodinných príslušníkov, nikdy som mu nedával na to dôvod. Každý ma pozná, ja nie som žiadny násilník, nikomu som neublížil a odkedy sa narodila malá, žil som len pre rodinu,“ doplnil Juraj.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Politička zverejnila dcérin list na rozlúčku.
FotoVáš Tip
Dcéra českej političky si vzala život: Zverejnila jej list na rozlúčku! Slová, ktoré trhajú srdce
Na archívnej snímke z 19. augusta 2024 členovia misie Polaris Dawn zľava zamestnankyňa spoločnosti SpaceX Anna Menonová, pilot a podplukovník amerického letectva na dôchodku Scott Poteet, miliardár Jared Isaacman a zamestnankyňa spoločnosti SpaceX Sarah Gillisová pózujú na Kennedyho vesmírnom centre.
Aktualizované
Prepisuje sa história! Nadšenci vesmíru sú vo vytržení
Kráľ Karol III.
Kráľ Karol už stráca trpezlivosť: Podniká KROKY na ZBAVENIE sa člena rodiny!
(ilustračné foto)
Záhadná smrť mamy s dcérou v Česku: Žiadne zranenia a... Ťažko vysvetliteľné indície v byte
Ukrajinskí vojaci sa vezú na tanku po návrate z Ruska  pri rusko-ukrajinských hraniciach v Sumskej oblasti na Ukrajine 15. augusta 2024.
Desivý postup ruskej armády na Ukrajine: Dobyli MESTO!
(ilustr. foto)
POPLACH na letisku: Ochromená prevádzka a... Znepokojivé, čo spozorovali
Väzenie (ilustračná fotografia).
Krajina predčasne prepustí veľké množstvo väzňov: Čo to má znamenať?!
Kanadský brankár Zachary Bourassa zomrel počas zápasu.
Odpadol do rúk rozhodcu, nebolo mu pomoci: Uznávaný doktor vidí jasnú príčinu!
Kedy na Slovensko príde horúčava a búrky? (Ilustračné foto)
Počasie ROZDELILO Slovensko: Na TOTO sa pripravte počas najbližších dní! Hrozí ZHORŠENIE
Dara je po boku Pavla šťastná.
Foto
Dara Rolins otvorene: PRAVDA o dieťati s Nedvědom! Čo speváčka ľutuje?
Aktualizované
ZVRAT v prípade trestného stíhania Petra Žigu: Prokurátor ho zastavil! Dôvod?
Na snímke Štátnej pohotovostnej služby Ukrajiny hasič zasahuje po nočnom ruskom útoku na mesto Ľvov na západe Ukrajiny v stredu 4. septembra 2024.
Aha, odkiaľ Rusi v noci zaútočili na Ukrajinu: Poplach a požiar pri Kyjeve!