Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.09.2024 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Moderátor Ľuboš Sarnovský sa stal súčasťou Spartaka: Čo mi vyčítajú Bilí Andelé!

V spravodajstve TV JOJ pôsobí moderátor Ľuboš Sarnovský (49) už dlhých 22 rokov. Nedávno však prijal aj pracovnú ponuku z iného súdka a stal sa marketingovým manažérom futbalového klubu Spartak Trnava. Ako ho prijali Bílí Andelé, čo mu vyčítajú fanúšikovia, ako aj o tom, či sa bude znovu ženiť, nám porozprával priamo na štadióne Antona Malatinského.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Nedávno ste sa stali marketingovým manažérom futbalového klubu Spartak Trnava. Ako ste sa k tejto práci dostali?

Cez televíznu nadáciu som sa dlhodobo venoval podpore športu, pretože sme v Jojke posledných 10 rokov rozvíjali najmä športové projekty zamerané na deti. Ako chlapec som vyrastal vo futbalovom prostredí, takže k futbalu som mal vždy veľmi blízko. Cítil som, že je to priestor, kde by som sa chcel realizovať. Prišlo to v podstate akosi náhodou, Spartak Trnava hľadal marketingového manažéra a ja som si povedal, že práve teraz je asi tá chvíľa. To, čo sme akurát potrebovali vyriešiť, bolo zladiť moje povinnosti v spravodajstve televízie JOJ a v klube, ktorý potrebuje človeka, ktorý mu odovzdá veľa času. Podarilo sa nám to nastaviť a tak sa z toho teším.

Čo všetko táto práca zahŕňa?

Je to zabezpečenie mediálnych výstupov klubu a jeho tímov. Tiež starostlivosť o fanúšikov, vstupenky, permanentky, partnerov klubu, sponzorské aktivity, CSR aktivity, plánovanie reklám a rokovania o sponzoringu, práca s novinármi, sociálne siete, web, fanshop, e-shop a eventy - to sú autogramiády, komunitné aktivity, súťaže pre divákov, fanzóny pred zápasmi. Ako vidíte, nenudíme sa. (smiech) Množstvo marketingovej práce, príprava projektov, pretože každý jeden zápas je v Trnave veľkým sviatkom, takže sa snažíme pripraviť aj sprievodné aktivity pre divákov, pre rodiny, meniť tu trošku klímu, posúvať k tomu, aby sa ľudia bavili a radi stretávali. V konečnom dôsledku vyvrcholením dňa, toho sviatku, je futbalový zápas. Takže je to množstvo komunikácie s externými firmami, s ľuďmi z futbalového prostredia, s novinármi... Je to všetko veľmi príjemná práca, pretože mňa práca s ľuďmi veľmi baví.

Spomínali ste, že ste vyrastali vo futbalovom prostredí. Venovali ste sa tomuto športu aktívne?

Rodičia ma viedli k všetkým typom športu a hovorili mi, aby som robil to, čo ma baví. Ako chlapec som si teda vyskúšal asi všetky zimné aj letné športy, ale v žiadnom som nevynikal. Tak som si povedal, že možno budem dobrý fanúšik a k futbalu som mal naozaj veľmi blízko. Nehral som ho samozrejme nikdy na klubovej úrovni, ale len v rámci školy a sídliska. Posledné roky som trávil sledovaním tých najlepších líg na svete a som fanúšikom viacerých zahraničných klubov. Takže to tak nejako dozrievalo. Tým, že sme sa s rodinou presťahovali z východného Slovenska na západ, tak som nemal ten klub, ku ktorému by som patril. Je však pravda, že sme sa párkrát s kamarátmi a rodinou vybrali na zápas práve sem do Trnavy, takže to celé zafungovalo. Keď prvýkrát prídete na Štadión Antona Malatinského, tak na vás urobí obrovský dojem atmosféra, samotný štadión a zápas. Tu je cítiť energia, aj keď sa nehrá. Práve teraz, keď robíme rozhovor, sú vonku trávnikári a stále máte pocit, že toto je miesto, ktoré žije a má obrovskú tradíciu. K Spartaku som začal mať pocitovo veľmi blízko a veľmi sa mi páči toto prostredie. Trnava má prezývku Malý Rím a ja by som doplnil, že je to taký slovenský Liverpool.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Poradca Bieleho domu pre národnú bezpečnosť Jake Sullivan.
Poradca Bieleho domu o pomoci Ukrajine: Musíme urobiť viac a musíme to urobiť lepšie
Adela Banášová a Martin Fehérváry
Martin Fehérváry: Podraz od Adely Banášovej! Vybuchol som ako NIKDY
Na snímke rieka Morava v oblasti Gbely - Adamov v okrese Skalica.
Slovensko naďalej bojuje s nepriaznivým počasím: Západoslovenský okres vyhlásil mimoriadnu situáciu!
Marine Le Penová pricestovala na pozvanie Borisa Kollára.
Francúzsko sa ocitlo v politickom pate: Le penová verí, že o desať mesiacov sa stane TOTO
(ilustračné foto)
Počasie nám dá zabrať aj v nedeľu: V TÝCHTO lokalitách sa pripravte na…
Dievča prekonalo mŕtvicu v 32 rokoch
Foto
Najskôr prišla o nohu a teraz... TOTO sa netýka len starších: Aké sú príznaky? Budete prekvapení
Legenda NFL Shannon Sharpe sa postaral o poriadny trapas
Od hanby sa prepadne! Legenda amerického futbalu omylom vysielala naživo svoje vášnivé hry
Na videosnímke, ktorú ruské ministerstvo obrany zverejnilo 22. augusta 2024, ruský vojak strieľa z húfnice D-30 na ukrajinské pozície na neznámom mieste na Ukrajine.
Rusko hlási zranených: Ukrajina tvrdo zaútočila na ich oblasť! Čo sa to tam deje?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Mimoriadne pátranie, muž (54) spadol do ROZVODNENÉHO potoka: Z vody sa už NEVYNORIL
(ilustračná foto)
Zomrela manželka († 89) najprekladanejšieho autora českého pôvodu: Veľkú časť života prežili v exile
Meghan Markle.
Foto
Meghan má veľký problém, dostala sa do poriadnej šlamastiky: S týmto vojvodkyňa nerátala!
(ilustračné foto).
Počasie nedá hasičom vydýchnuť: Dnešok si vyžiadal DESIATKY zásahov! Ľuďom odporúčajú, aby…