Dennis Chan je v kuchyni šikovný človek, ktorý sa môže pochváliť titulom z kulinárskeho inštitútu v Amerike, má za sebou kuchársku knihu a teraz vedie vlastnú reštauráciu v Jacksonville na Floride. Šéfkuchár, ktorý vlastní úspešnú ázijskú reštauráciu, sa na sociálnych sieťach rád delí o tipy a triky, ktoré sa naučil počas života. V jednom zo svojich videí na TikToku sa šéfkuchár podelil o to, aké triky ľudia v gastro priemysle zvyčajne dodržiavajú, keď sa sami stravujú vonku.
Ako si iste dokážete domyslieť, pre šéfkuchára je návšteva reštaurácie tak trochu dovolenkou. A to je podľa Dennisa dôvod, prečo majú kuchári tendenciu dodržiavať niekoľko základných pravidiel, keď sa stravujú inde. Gurmán z Floridy si napríklad neobjedná steak v reštaurácii len preto, že si ho vie vynikajúco pripraviť aj sám, takže to považuje za plytvanie. Upozornil však na pokrm, ktorý si neobjedná nikdy, a to zo znepokojivého dôvodu.