Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.08.2024 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Sarnovský sa začal angažovať v Spartaku a zhodnotil: Trnava je slovenský Liverpool!

V spravodajstve TV JOJ pôsobí moderátor Ľuboš Sarnovský (49) už dlhých 22 rokov. Nedávno však prijal aj pracovnú ponuku z iného súdka a stal sa marketingovým manažérom futbalového klubu Spartak Trnava. Ako ho prijali Bílí Andelé, čo mu vyčítajú fanúšikovia, ako aj o tom, či sa bude znovu ženiť, nám porozprával priamo na štadióne Antona Malatinského.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Nedávno ste sa stali marketingovým manažérom futbalového klubu Spartak Trnava. Ako ste sa k tejto práci dostali?

Cez televíznu nadáciu som sa dlhodobo venoval podpore športu, pretože sme v Jojke posledných 10 rokov rozvíjali najmä športové projekty zamerané na deti. Ako chlapec som vyrastal vo futbalovom prostredí, takže k futbalu som mal vždy veľmi blízko. Cítil som, že je to priestor, kde by som sa chcel realizovať. Prišlo to v podstate akosi náhodou, Spartak Trnava hľadal marketingového manažéra a ja som si povedal, že práve teraz je asi tá chvíľa. To, čo sme akurát potrebovali vyriešiť, bolo zladiť moje povinnosti v spravodajstve televízie JOJ a v klube, ktorý potrebuje človeka, ktorý mu odovzdá veľa času. Podarilo sa nám to nastaviť a tak sa z toho teším.

Čo všetko táto práca zahŕňa?

Je to zabezpečenie mediálnych výstupov klubu a jeho tímov. Tiež starostlivosť o fanúšikov, vstupenky, permanentky, partnerov klubu, sponzorské aktivity, CSR aktivity, plánovanie reklám a rokovania o sponzoringu, práca s novinármi, sociálne siete, web, fanshop, e-shop a eventy - to sú autogramiády, komunitné aktivity, súťaže pre divákov, fanzóny pred zápasmi. Ako vidíte, nenudíme sa. (smiech) Množstvo marketingovej práce, príprava projektov, pretože každý jeden zápas je v Trnave veľkým sviatkom, takže sa snažíme pripraviť aj sprievodné aktivity pre divákov, pre rodiny, meniť tu trošku klímu, posúvať k tomu, aby sa ľudia bavili a radi stretávali. V konečnom dôsledku vyvrcholením dňa, toho sviatku, je futbalový zápas. Takže je to množstvo komunikácie s externými firmami, s ľuďmi z futbalového prostredia, s novinármi... Je to všetko veľmi príjemná práca, pretože mňa práca s ľuďmi veľmi baví.

Spomínali ste, že ste vyrastali vo futbalovom prostredí. Venovali ste sa tomuto športu aktívne?

Rodičia ma viedli k všetkým typom športu a hovorili mi, aby som robil to, čo ma baví. Ako chlapec som si teda vyskúšal asi všetky zimné aj letné športy, ale v žiadnom som nevynikal. Tak som si povedal, že možno budem dobrý fanúšik a k futbalu som mal naozaj veľmi blízko. Nehral som ho samozrejme nikdy na klubovej úrovni, ale len v rámci školy a sídliska. Posledné roky som trávil sledovaním tých najlepších líg na svete a som fanúšikom viacerých zahraničných klubov. Takže to tak nejako dozrievalo. Tým, že sme sa s rodinou presťahovali z východného Slovenska na západ, tak som nemal ten klub, ku ktorému by som patril. Je však pravda, že sme sa párkrát s kamarátmi a rodinou vybrali na zápas práve sem do Trnavy, takže to celé zafungovalo. Keď prvýkrát prídete na Štadión Antona Malatinského, tak na vás urobí obrovský dojem atmosféra, samotný štadión a zápas. Tu je cítiť energia, aj keď sa nehrá. Práve teraz, keď robíme rozhovor, sú vonku trávnikári a stále máte pocit, že toto je miesto, ktoré žije a má obrovskú tradíciu. K Spartaku som začal mať pocitovo veľmi blízko a veľmi sa mi páči toto prostredie. Trnava má prezývku Malý Rím a ja by som doplnil, že je to taký slovenský Liverpool.

 

Prečo rodený východniar fandí Trnave, ako ho prijal Bilí Andelé, ako stíha dve práce a či konečne padlo rozhodnutie o svadbe s partnerkou Kristínou, si prečítajte v rozhovore v Novom Čase víkend! 

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke stav hladiny rieky Dunaj v Komárne.
Ľudia v Komárne môžu pokojnejšie spávať: Správa, ktorá ich potešila
Na snímke zvýšená hladina Moravy na Kremeľskej ceste medzi Devínom a Devínskom Novou Vsou v Bratislave.
V Bratislavskom kraji sa podarilo sprejazdniť niekoľko ciest: Pozrite sa, o ktoré ide
Prezident USA Joe Biden
Biden sa snaží zmierniť napätie zo všetkých síl: Vyhliadky na zastavenie bojov Izraela sú však čoraz menšie
Na snímke expolicajt Pavol Vorobjov vychádza z Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Dubnici nad Váhom
Proces s expolicajtom Pavlom: Odsúdenému pribudol aj peňažný trest! Pozrite sa, v akej výške
Stav hladiny rieky Dunaj a Alžbetin most v Komárne.
Foto
V Komárne vrcholia prípravy na povodeň: Preskočí hladina Dunaja šokujúce číslo z roku 2013?
Bieloruský prezident Alexander Lukašenko.
Lukašenko udelil milosť desiatkam väzňov: Nastáva zmena jeho režimu alebo je to len PRETVÁRKA?
Zľava minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok, minister životného prostredia SR Tomáš Taraba a predseda Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič.
Taraba ráta škody po povodniach v miliónoch eur: Minister prezradil, odkiaľ vezmú peniaze
Ilustračné foto.
PRVÝ záznam okamihu, keď niekto ZOMIERA: Toto majú byť naše POSLEDNÉ myšlienky! Neuveriteľné...
Lejak a silný vietor udreli na Slovensku v plnej sile
Ničivé následky počasia v Trnavskom kraji: Organizácie hlásia škody v tisícoch eur!
Počet obetí, ktoré si vyžiadali povodne v Česku stúpol
Foto
Počet obetí, ktoré si vyžiadali povodne na Morave stúpol: Ďalší sú stále nezvestní
Na snímke predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling
Kancelárie rezortu športu majú byť zaplavené: SaS vyzýva Keketiho na odstúpenie od zmluvy, SNS reaguje!
Irena Bihariova v relácii Diskusný klub so Šimonom Žďárskym.
Bihariová exkluzívne: Ak odvolajú Šimečku, skončia, vyhráme voľby a zostavíme vládu